Anglijas čempione «Chelsea» ar ienesīgāku līgumu atalgo galveno treneri Konti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas čempione Londonas «Chelsea» noslēgusi jaunu līgumu ar galveno treneri - itāļu speciālistu Antonio Konti, paziņojis klubs.

Interesanti, ka pašlaik 47 gadus vecais Konte pērn pievienojās «Chelsea» un noslēdza līgumu uz trim gadiem, līdz ar to jaunā vienošanās nemaina sadarbības termiņu.

Savukārt britu raidsabiedrība BBC vēsta, ka jaunajā līgumā palielināta Kontes gada alga, kas pieaugs līdz deviņiem miljoniem sterliņu mārciņu (10,1 miljons eiro). Tomēr premjerlīgā ir arī pelnošāki treneri - portugālis Žuzē Mourinju (Mančestras «United») un spānis Hoseps Gvardiola (Mančestras «City»).

Jau savā pirmajā sezonā Konte aizveda «Chelsea» komandu līdz premjerlīgas čempionu titulam, turklāt šajā čempionātā 38 mačos izdevās izcīnīt 30 uzvaras, kas ir līgas rekords.

Tāpat arī Kontes vadībā «Chelsea» uzrādīja kluba rekordu, izcīnot premjerlīgā 13 uzvaras pēc kārtas. Komanda pagājušajā sezonā sasniedza arī Futbola asociācijas (FA) kausa finālu, kur gan tika atzīts Londona «Arsenal» pārākums.

«Esmu ļoti priecīgs parakstīt jaunu līgumu ar «Chelsea«. Mēs strādājām ļoti smagi savā pirmajā gadā, lai sasniegtu kaut ko lielisku, un par to esmu lepns. Tagad mums jāstrādā vēl smagāk, lai paliktu augšgalā,» paziņojumā citēts Konte.

«Komandas fani snieguši man lielu atbalstu jau kopš brīža, kad es pirms gada šeit ierados. Un tas ir svarīgi, lai mēs kopā turpinātu gūt panākumus,» piebilda treneris.

«Antonio sasniedza neticamus rezultātus pagājušajā sezonā, ļoti ātri adaptējoties Anglijas futbolam un aizvedot mūsu komandu līdz premjerlīgas titulam,» paziņojumā citēta kluba direktore Marina Granovskaja.

«Jaunais līgums atspoguļo mūsu ticību, ka viņš var turpināt sasnigt labus rezultātus gan Anglijā, gan arī Eiropas turnīros,» sacīja kluba direktore, atzīmējot komandas atgriešanos UEFA Čempionu līgā pēc gada pārtraukuma.

Konte un «Chelsea» komanda šovasar ir jauna uzbrucēja meklējumos, jo jau jūnija sākumā publiski tapa zināms, ka treneris vairs nerēķinās ar spāņu uzbrucēju Djego Kostu.

Medijos izskanējušas baumas, ka «Chelsea» gatavot 100 miljonus eiro Itālijas čempionvienības Turīnas «Juventus» argentīniešu uzbrucēja Gonsalo Igvaina iegādei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu