«Chelsea» par 80 miljoniem eiro iegādāsies «Real» uzbrucēju Moratu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pašreizējā Anglijas čempione futbolā Londonas «Chelsea» panākusi vienošanos ar Spānijas granda Madrides «Real» uzbrucēja Alvaro Moratas iegādi, transfēram izmaksājot aptuveni 80 miljonus eiro. Līgums ar 24 gadus veco spēlētāju tiks noslēgts pēc medicīnisko pārbaužu veikšanas, paziņojis Londonas klubs.

Lai arī darījuma summa netiek atklāta, «Chelsea» varētu šķirties no aptuveni 70 miljoniem mārciņu (80 miljoniem eiro), kas būtu jauns kluba transfēru rekords.

Zīmīgi, ka Morata pašlaik ar «Real» klubu atrodas ASV.

Iepriekš Morata tika saistīts ar pāreju uz citu Anglijas klubu Mančestras «United», tomēr darījums nenotika, turklāt šī vienība nesen iegādājās beļģu uzbrucēju Romelu Lukaku.

Morata savu profesionāļa karjeru uzsāka tieši Madrides «Real», tomēr sākotnēji viņam neizdevās nostiprināties karaliskā kluba sastāvā. Līdz ar to viņš 2014.gadā par aptuveni 20 miljoniem eiro tika pārdots Itālijas komandai Turīnas «Juventus». Šajā vienībā spāņu uzbrucējs demonstrēja solīdu rezultativitāti, tāpēc pērn «Real» izmantoja iepriekšējā darījumā panākto vienošanos par spēlētāja atsaukšanu atpakaļ, par to samaksājot 30 miljonus eiro.

Iepriekšējā sezonā Morata Madrides kluba sastāvā kopumā 43 spēlēs guva 20 vārtus, lai gan lielākoties viņš laukumā nāca uz maiņu.

Sagaidāms, ka pēc Moratas iegūšanas «Chelsea» tuvākajā laikā oficiāli šķirsies no rezultatīvā Spānijas uzbrucēja Djego Kostas.

Nupat «Chelsea» pagarināja līgumu ar komandas galveno treneri Antonio Konti.

«Chelsea» ir seškārtēja Anglijas čempione.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu