«Barcelona» prezidents Bartomeu: Neimars netiek pārdots

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola granda «Barcelona» prezidents Hoseps Bartomeu paziņojis, ka viens no kluba līderiem Neimars nav pārdošanā, pieklusinot baumas par brazīliešu zvaigznes pārcelšanos uz Francijas klubu Parīzes «Saint-Germain» (PSG).

PSG vēlas iegūt Neimaru un ir gatava par vairāk nekā 200 miljoniem eiro izpirkt viņa līgumu ar «Barcelona». Tikmēr Bartomeu intervijā aģentūrai «The Associated Press» (AP) paziņojis, ka Neimars nav pārdošanā.

«Viņam [Neimaram] ir līgums uz nākamajiem četriem gadiem, un mēs, protams, ar viņu rēķināmies. Neimars ir daļa no mūsu komandas. Viņš ir daļa no mūsu lieliskā trio,» sacīja Bartomeu, ar to domājot arī argentīnieti Lionelu Mesi un urugvajieti Luisu Svaresu.

Tikmēr Spānijas un Francijas mediji vēstīja, ka PSG izteikuši piedāvājumu «Barcelona» komandai par Neimara iegādi, jo brazīlietis ir piekritis pārējai uz Parīzes klubu. Tika ziņots, ka viņš nav apmierināts ar savu lomu «Barcelona» komandā, uzskatot, ka tur atrodas Mesi ēnā.

Tāpat tiek spekulēts, ka Neimars nav apmierināts ar to, ka viņam klubs maksā mazāku algu, nekā saņem Mesi. Tiesa, šīs nedēļas sākumā portāls «Goal.com» publicēja interviju ar Neimaru, kurā viņš norādījis, ka «Barcelona» komandā jūtas laimīgs un gatavojas tās rindās nākamajai sezonai.

Patlaban 25 gadus vecais Neimars «Barcelona» komandai pievienojās 2013.gadā, bet pērn oktobrī viņš pagarināja līgumu ar Katalonijas klubu līdz 2021. gadam.

Ar «Barcelona» komandu Neimars 2015.gadā triumfēja UEFA Čempionu līgā un divas reizes ir kļuvis par Spānijas čempionu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu