Oficiāli: Vesthemas «United» parakstījusi līgumu ar Čičarito

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Vesthemas «United» oficiāli parakstījis vienošanos ar meksikāņu uzbrucēju Havjeru Ernandesu jeb Čičarito iegādei, vēsta komanda. Kā vēsta klubs, vienošanās noslēgta uz trim gadiem par 16 miljoniem sterliņu mārciņu (18 miljoniem eiro).

Čičarito, kurš savulaik četras sezonas aizvadīja Mančestras «United» komandā, pirms tam pārstāvēja Vācijas Bundeslīgas klubu Leverkūzenes «Bayer», ar kuru viņš 2015.gadā parakstīja trīs gadu līgumu.

«Premjerlīga ir labākā līga pasaulē, un, kad saņēmu šo piedāvājumu, nespēju atteikties. «United» ir klubs ar vēsturi, pie tam ļoti ambiciozs - šajā starpsezonā komanda papildinājusi sastāvu ar vairākiem jauniem futbolistiem. Man bija trīs fantastiski gadi Spānijā un Vācijā, bet Anglijā tika rakstīta pirmā nodaļa manā karjerā, līdz ar to esmu laimīgs atgriezties. Nevaru sagaidīt sezonas sākumu,» klubs citē Čičarito.

Čičarito karjeru Eiropā sāka 2010.gadā, pievienojoties Mančestras «United», kur 156 spēlēs guva 59 vārtus, divas reizes kļūdams ar Anglijas čempionu. Savukārt 2014./2015.gada sezonu viņš uz īres tiesībām aizvadīja Spānijas grandā Madrides «Real», kur 23 spēlēs izcēlās ar septiņiem precīziem sitieniem.

Savukārt pēc tam viņa ceļš veda uz Leverkūzeni, kur 76 spēlēs Čičarito izcēlās ar 39 gūtiem vārtiem.

Tikmēr Meksikas izlases rindās uzbrucējs 96 spēlēs ir guvis 48 vārtus.

Vesthemas «United» nesen sastāvu papildināja ar Anglijas izlases vārtsargu Džo Hārtu, kuru komandai izīrēja Mančestras «City», kā arī no šī kluba ieguva argentīniešu uzbrucēju Pavlo Savaletu, bet no Stokas «City» iegādājās austriešu uzbrucēju Marko Arnautoviču.

Aizvadītajā sezonā Vesthemas klubs premjerlīgā ieņēma 11.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu