PSG preses konferencē žurnālistiem aizliegts jautāt par Neimaru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Jau ilgāku laiku presē nerimst runas par Brazīlijas superzvaigznes Neimara iespējamo nākotni Spānijas futbola granda «Barcelona» rindās. Arvien skaļākas kļūst diskusijas, baumas par viņa pārcelšanos uz Francijas vienību Parīzes «Saint-Germain» (PSG). Pēdējā preses konferencē, kurā piedalījās PSG galvenais treneris Unajs Emerijs un futbolists Edinsons Kavani, žurnālistiem tika aizliegts uzdot jautājumus par Neimaru.

PSG šobrīd atrodas turnejā Amerikā. Pirms pēdējās preses konferences žurnālistiem izplatīts paziņojums, ka nedrīkst uzdot jautājumus, kas saistās ar Neimaru, raksta «The Sun».

Emerijs žurnālistiem klāstīja savas domas par gaidāmajiem mačiem ar Turīnas «Juventus» un «Monaco».

Tiek lēsts, ka Neimars varētu kļūt par visu laiku dārgāko futbolistu. Ja viņš pametīs «Barcelona» un pievienosies PSG, līguma izpirkuma summa varētu sastādīt pat vairāk nekā 200 miljonu eiro.

Līdzšinējais rekords reģistrēts pagājušajā vasarā, kad Anglijas klubs Mančestras «United» iegādājās franču pussargu Polu Pogbā par 105 miljoniem eiro no «Juventus».

Tikmēr «Sky Sports» vēsta, ka Neimara kopējā transfēra vērtība varētu sasniegt pat 392,2 miljonus eiro. 218,4 miljonus PSG samaksātu «Barcelona» par spēlētāja pāreju, bet vēl 173,8 miljonus Neimara algai.

Brazīlijas uzbrucēja alga nedēļā būtu 557 tūkstoši eiro.

186 spēlēs «Barcelona» komandas labā 2016. gada olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvējs izcēlies ar 105 vārtu guvumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu