Bufons: Kāpēc Neimars maksā 220 miljonus, nevis 600?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/TVNET

Pieredzējušais Itālijas vārtsargs Džanluidži Bufons paudis neizpratni, pēc kādiem principiem mūsdienās vadās klubi, iegādājoties futbolistus. Viņaprāt, summas ir neadekvāti augstas.

«Es vairs nesaprotu, pēc kādiem parametriem tiek vērtēta spēlētāja cena,» intervijā «Football Italia» sacīja Bufons. «Tagad viss ir to rokās, kuriem ir vairāk naudas. Šodien futbolists maksā 10 miljonus eiro, bet rīt jau 100.»

Pēdējā laikā arvien skaļākas kļūst runas, ka titulēto Spānijas komandu «Barcelona» varētu atstāt Brazīlijas zvaigzne Neimars. Baumo, ka uzbrucējs karjeru varētu turpināt Francijas vienībā Parīzes «Saint-Germain». Ja pāreja notiks, tad tā kļūs par dārgāko futbola vēsturē.

«Būtu tikai pareizi, ja būtu kaut kādi griesti. Kāpēc Neimars maksā 220 miljonus, nevis 600? Tas viss izskatās pēc blēņām. Kad biju mazs puika, mans vectēvs vienmēr sacīja, ka balons piepūšas, piepūšas un pēc tam pārplīst.»

Līdzšinējais futbola transfēra rekords reģistrēts pagājušajā vasarā, kad Anglijas klubs Mančestras «United» no Bufona pārstāvētās Turīnas «Juventus» iegādājās franču pussargu Polu Pogbā par 105 miljoniem eiro.

187 spēlēs «Barcelona» komandas labā 2016. gada olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvējs izcēlies ar 107 vārtu guvumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu