Neimars iekuļas ķīviņā un pēc pārbaudes spēļu turnejas neatgriezīsies Barselonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas granda «Barcelona» brazīliešu futbolists Neimars, kuru par rekordlielu summu vēlas iegādāties Francijas klubs Parīzes «Saint-Germain» (PSG), pēc pārbaudes spēļu turnejas ASV neatgriezīsies Barselonā kopā ar komandu, vēsta ESPN. Turklāt vienā no treniņiem Neimars iekūlies strīdā ar komandas biedru, nedaudz arī izvicinot dūres.

Tiek lēsts, ka Neimars varētu kļūt par visu laiku dārgāko futbolistu. Ja viņš pametīs «Barcelona» un pievienosies PSG, līguma izpirkuma summa varētu būt pat vairāk nekā 200 miljoni eiro.

«Barcelona» sestdien Maiami aizvadīs pārbaudes spēli pret citu Spānijas klubu Madrides «Real». Noslēdzot ASV turneju, Neimars neatgriezīsies Barselonā kopā ar komandu, vēsta ESPN.

25 gadus vecajam futbolistam paredzēta vizīte Ķīnā, kur viņam jāveic pienākumi «Barcelona» komandas un sporta inventāra «Nike» reklāmas nolūkos.

Tiek vēstīts, ka pēc atgriešanās futbolists varētu pievienoties PSG komandai treniņos, taču līdz Ķīnas vizītes beigām neesot gaidāmi oficiāli jaunumi saistībā ar Neimara karjeru.

ESPN vēsta, ka Neimars un viņa tēvs, kurš veicis pārrunas ar PSG īpašniekiem un sporta direktoru, esot vienojušies par līgumu, kurā futbolists pēc nodokļu nomaksas saņemšot 30 miljonus eiro lielu atalgojumu gadā.

Laikraksts «L'Equipe» ziņo, ka Eiropas Futbola federāciju savienība (UEFA) uzmanīgi sekošot līdzi potenciālajam darījumam, lai tas notiktu godīgi pēc noteikumiem.

187 spēlēs «Barcelona» komandas labā 2016. gada olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvējs izcēlies ar 107 vārtu guvumiem.

Zīmīgi, ka vienā no treniņiem Neimaram neizturēja nervi un viņš iekūlās konfliktā ar «Barcelona» komandas jaunpienācēju Nelsonu Semedu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu