BBC: Mančestras «United» tuvu vasaras trešajam lielajam pirkumam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Mančestras «United» ir tuvu oficiāla darījuma apstiprināšanai, lai komandai pievienotos Anglijas futbola premjerlīgas čempionvienības Londonas «Chelsea» serbu pussargs Nemanja Matičs, vēsta BBC.

28 gadus vecais futbolists, kurš kļūs par Mančestras «United» trešo lielo pirkumu šovasar, komandai izmaksās aptuveni 50 miljonus sterliņu mārciņu (55,8 miljoni eiro), lēš BBC.

Darījums vēl nav oficiāli apstiprināts, taču mikroblogošanas vietnē «Twitter» noplūdusi Matiča pašbilde, kurā viņš redzams ģērbies Mančestras «United» treniņtērpa kreklā.

Līdz šim šovasar Mančestras «United» veikusi divus vērienīgus pirkumus - iegādājoties beļģu uzbrucēju Romelu Lukaku un Viktoru Lindelēfu, kopā iztērējot 106 miljonus sterliņu mārciņu (120,5 miljoni eiro).

Mančestras «United» galvenais treneris portugālis Žuzē Mourinju iepriekš vairākkārt intervijās uzsvēra, ka vēlas sastāvu šovasar pastiprināt vēl divās pozīcijās - ar balsta pussargu un uzbrucēju flangos.

Zīmīgi, ka Mourinju otro reizi iegādāsies Matiču. 2014.gada janvārī «Chelsea» serbu pussargu nopirka par 21 miljonu mārciņu (tolaik 25 miljoni eiro) no Portugāles kluba Lisabonas «Benfica».

Mourinju kopā ar Matiču kļuva par premjerlīgas čempioniem 2014./15.gada sezonā. Serbu futbolistam tas izdevās arī pagājušajā sezona pie galvenā trenera itāļa Antonio Kontes, kurš šovasar atteicās no Matiča pakalpojumiem, neiekļaujot viņu sastāvā pārbaudes spēļu tūrei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu