Mančestras «United» no «Chelsea» iegādājas serbu pussargu Matiču

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras «United» pirmdien paziņoja, ka par 40 miljoniem sterliņu mārciņām (44,7 miljoniem eiro) no Londonas «Chelsea» iegādājusies serbu pussargu Nemanju Matiču.

Matičs ar «United» noslēdzis trīs gadu līgumu ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu gadu.

Serbu futbolistu savas komandas rindās vēlējās redzēt «United» galvenais treneris Žuzē Mourinju, kura vadībā Matičs savulaik spēlēja arī «Chelsea» komandā, kad uz to pārcēlās 2014.gadā no portugāļu vienības Lisabonas «Benfica».

«Nemanja ir Mančestras «United» spēlētājs un Žuzē Mourinju spēlētājs,» paziņojumā par futbolista nopirkšanu pavēstījis «United» treneris. «Viņš iemieso visu, ko mēs vēlamies no futbolista - lojalitāti, izturību, ambīcijas un komandas spēlēta raksturu.»

Tikmēr pats Matičs paziņojis, ka tieši Mourinju bijis galvenais iemesls, lai viņš piekristu šai pārejai. «Esmu priecīgs pievienoties Mančestras «United«. No iespējas vēlreiz strādāt kopā ar Žuzē Mourinju es nevarēju atteikties,» norādīja Matičs, kurš ar «Chelsea» divas reizes kļuva par Anglijas čempionu.

Londonas klubā viņš aizvadīja 154 spēles, gūstot septiņus vārtus.

Matičs ir trešais lielais «United» kluba pirkums starpsezonā, jo iepriekš tā iegādājās zviedru aizsargu Viktoru Lindelēfu, kā arī talantīgo beļģu uzbrucēju Romelu Lukaku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu