PSG pirmajā dienā pārdevusi vairāk nekā 10 000 Neimara kreklu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Francijas futbola klubs Parīzes «Saint-Germain» (PSG) pirmajā dienā pēc Neimara piesaistīšanas pārdevis vairāk nekā 10 000 kreklu ar brazīliešu zvaigznes uzvārdu.

Neimars ceturtdien parakstīja piecu gadu līgumu ar PSG. Neimars PSG komandai pievienojies par rekordsummu 222 miljoniem eiro, kas ceturtdien tika pārskaitīti uzbrucēja iepriekš pārstāvētajam klubam «Barcelona». Neimaram līgums ar «Barcelona» bija uz vēl četriem gadiem, taču ceturtdien tas tika izpirkts.

Jau piektdienas rītā pie veikaliem, kuros pārdod PSG atribūtiku, bija sastājušās garas rindas, līdzjutējiem vēloties nopirkt Neimara PSG kreklu ar 10.numuru.

Pirmajā dienā PSG pārdevusi vairāk nekā 10 000 kreklu ar Neimara uzvārdu. Viens krekls maksā aptuveni 100 eiro, līdz ar to Parīzes klubs pirmajā dienā ieņēmis apmēram miljonu eiro.

Sestdien plkst.18.15 PSG uzsāks jauno sezonu, savā laukumā uzņemot Francijas augstākās līgas debitanti «Amiens». Tiesa, Neimars vēl šajā spēlē nevarēs piedalīties, jo nav laicīgi nokārtoti transfēra dokumenti.

PSG komanda 11 reizes kronēta par Francijas čempioni, bet aizvadītajā sezonā nācās samierināties ar vicečempiones nosaukumu, jo parīziešu četru gadu dominanci pārtrauca «Monaco» futbolisti.

Līdzšinējais pāreju rekords bija 105,2 miljoni eiro, ko pērn Mančestras «United» komanda samaksāja par franču pussargu Polu Pogbā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu