«Liverpool» noraida 100 miljonus eiro lielo «Barcelona» piedāvājumu par Kutinju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas klubs «Liverpool» noraidījis 100 miljonus eiro lielu Spānijas komandas «Barcelona» piedāvājumu par brazīliešu uzbrūkošo pussargu Felipi Kutinju, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

«Barcelona» komanda nesen zaudēja vienu no saviem līderiem brazīlieti Neimaru, kurš par pasaulē rekordlielu līguma izpirkuma maksu 222 miljoniem eiro pārcēlies uz Francijas klubu Parīzes «Saint-Germain» (PSG). Tamdēļ titulētais Spānijas klubs aktīvi sācis meklēt papildinājumu uzbrucēja pozīcijā.

Jau iepriekš šovasar, vēl pirms Neimara pārcelšanās uz PSG vienību, «Barcelona» piedāvāja 80 miljonus eiro par 25 gadus veco Kutinju, taču tagad arī 100 miljoni nav bijusi pietiekami liela kompensācija, lai «Liverpool» atdotu citai komandai vienu no saviem līderiem.

Kutinju pagājusī sezona bija labākā viņa karjerā, kaut arī sešas nedēļas nācās izlaist potītes savainojuma dēļ. Premjerlīgā 31 spēlē viņš kopumā guva 13 vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles, palīdzot «Liverpool» iegūt ceturto vietu sezonas kopvērtējumā.

2013.gadā «Liverpool» iegādājās Kurinju par aptuveni 10 miljoniem eiro no Itālijas komandas Milānas «Inter». Janvārī futbolists ar Anglijas klubu noslēdza līgumu uz pieciem gadiem, kurā nav atrunāta konkrēta izpirkuma maksas summa.

Brazīlijas izlases rindās Kutinju aizvadījis 27 spēles un guvis septiņus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu