Latvijas kausa fināls oktobra vidū atkal notiks «Skonto» stadionā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

2017.gada sezonas Latvijas kausa izcīņas futbolā fināls 18.oktobrī risināsies «Skonto» stadionā, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Pēc ieviestajām izmaiņām Latvijas kausa izcīņas izspēles formātā, kas tagad paredz turnīra izspēli viena kalendārā gada ietvaros, Latvijā šogad notiek divi kausa izcīņas turnīri - maijā noslēdzās 2016./17.gada sezonas turnīrs, kurā uzvarēja «Ventspils,» bet uzreiz pēc tam tika dots starts 2017.gada sezonas sacensībām.

Maijā Latvijas kausa izcīņas fināls valsts galvaspilsētā notika pēc trīs gadu pārtraukuma - «Skonto» stadionā tas iepriekšējo reizi bija norisinājies 2012./13.gada sezonā, bet nākamajos gados turnīra izšķirošo spēli uzņēma Jelgava, Ventspils un Jūrmala. Tagad finālspēle «Skonto» stadionā notiks otro reizi pēc kārtas.

Kā vēsta LFF, «Skonto» stadionā pašlaik turpinās infrastruktūras uzlabošana, norisinoties tehniskās zonas, ģērbtuvju un spēlētāju koridoru kosmētiskajam remontam.

Šī būs kopumā 13. reize, kad Latvijas kausa izcīņas trofejas īpašnieks tiks noskaidrots uz «Skonto» stadiona zāliena. Pirmoreiz šajā stadionā finālspēle tika rīkota 2001.gadā, kur tā nemainīgi norisinājās līdz pat 2010./11.gada sezonai. Nākamajā gadā finālu uzņēma Liepāja, bet gadu vēlāk tas atkal notika «Skonto» stadionā.

2017.gada Latvijas kausa izcīņa pašlaik ir tikusi līdz ceturtdaļfināla fāzei, kuras ietvaros spēles gaidāmas Ventspilī, Liepājā, Rīgā un Jūrmalā. Sākotnēji bija plānots, ka visi mači notiks nākamās nedēļas vidū, tomēr vēlāk piektdien LFF pavēstīja, ka «Skonto» stadiona sagatavošanas darbu dēļ duelis starp «Riga» un «Jelgava» komandām pārcelts uz 13.septembri. Latvijas kausa izcīņas čempione garantēs vietu nākamā gada UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas sacensībās.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu