Nokārtotas formalitātes, lai Neimars svētdien varētu debitēt PSG sastāvā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars, kurš nesen par 222 miljonu eiro rekordlielu līguma izpirkuma maksu pievienojās Parīzes «Saint-Germain» vienībai, svētdien drīkstēt debitēt savas jaunās komandas rindās, jo Francijas Futbola federācija saņēmusi nepieciešamās formalitātes.

PSG pagājušajā nedēļā Francijas čempionāta sezonas pirmajā spēlē ar rezultātu 2:0 pārspēja «Amiens» komandu, taču šajā mačā vēl nesakārtotu dokumentu dēļ Neimars nevarēja spēlēt.

Britu raidsabiedrība BBC vēsta, ka Francijas Futbola federācija saņēmusi starptautisko transfēru sertifikātu no Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA), tādējādi Neimars oficiāli drīkst spēlēt PSG sastāvā.

PSG svētdien paredzēta Francijas čempionāta otrās kārtas spēle izbraukumā pret «Guingamp» vienību. Sagaidāms, ka šajā mačā Parīzes klubā debitēs pasaules dārgākais futbolists Neimars.

Neimars pagājušajā nedēļā parakstīja piecu gadu līgumu ar PSG. Viņš komandai pievienojies par rekordlielu summu 222 miljoniem eiro, kas pārskaitīti uzbrucēja iepriekš pārstāvētajam Spānijas klubam «Barcelona».

«Barcelona» vienībā 25 gadus vecais futbolists aizvadīja četras spilgtas sezonas, 186 spēlēs gūstot 105 vārtus.

Līdzšinējais pāreju rekords bija 105,2 miljoni eiro, ko pērn Mančestras «United» komanda samaksāja par franču pussargu Polu Pogbā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu