Zidāns pagarinās līgumu ar Madrides «Real» vienību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Kādreizējā franču futbola zvaigzne Zinedins Zidāns, kurš pēdējos divos gados kā treneris ar Spānijas vienību Madrides «Real» triumfējis UEFA Čempionu līgā, sestdien pauda, ka pagarinās vienošanos ar komandu.

«Esmu laimīgs, jo tā ir zīme, ka esmu paveicis labu darbu,» Zidāns teica preses konferencē pirms svētdien gaidāmās pirmās spēles Spānijas Superkausā ar «Barcelona» vienību.

Tiek vēstīts, ka līgums tiks pagarināts uz trim sezonām un būs spēkā līdz 2020.gadam.

Zidāns par «Real» komandas galveno treneri kļuva 2016.gada sākumā, amatā nomainot Rafaelu Benitesu. Pirms tam viņš vadīja «Real» rezerves komandu.

Jau pirmajā pussezonā ar «Real» francūzis triumfēja UEFA Čempionu līgā, panākumu atkārtojot šajā pavasarī, kad vienība bija labākā arī nacionālajās meistarsacīkstēs.

Zidāns kā spēlētājs Madrides «Real» komandu pārstāvēja no 2001. līdz 2006.gadam. Viņš trīs reizes tika atzīts par Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) gada labāko spēlētāju, bet 1998.gadā, kad kopā ar Francijas izlasi kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, ieguva prestižo «Ballon d'Or» trofeju jeb «Zelta bumbu».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu