Neimars: Cilvēki domā, ka pamest «Barcelona» līdzinās nāvei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Rezultatīva piespēle, vārtu guvums un uzvara, tā svētdien Francijas komandas Parīzes «Saint-Germain» (PSG) rindās debitēja Brazīlijas futbola superzvaigzne Neimars. Viņš izteicies, ka jaunās vienības sastāvā jūtas dzīvāks nekā jebkad iepriekš.

25 gadus vecais Neimars atstāja titulēto Spānijas klubu «Barcelona» un svētdien piedzīvoja debiju Francijas čempionāta otrās kārtas mačā pret «Guingamp», palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru ar 3:0.

Neimars bija ļoti redzama figūra laukumā, izceļoties ar skaistām piespēlēm un tehniski sarežģītām darbībām. Pēc viņa piespēles Edinsons Kavani guva PSG otros vārtus, bet punktu šim mačam pielika pats Neimars.

«Cilvēki domā, ka pamest «Barcelona» līdzinās nāvei, bet es nekad iepriekš neesmu juties tik dzīvs kā kopā ar PSG komandu,» kanālam «Canal+» norādīja Neimars.

PSG komandai viņš pievienojās pēc rekordlielā transfēra par 222 miljoniem eiro.

«L'Equipe» ziņo, ka Neimara debiju Francijā televīzijā noskatījušies 1,25 miljoni cilvēku.

«Es zināju, ka viņš [Kavani] ir augstākās klases futbolists un ka mēs sapratīsimies,» par savu komandas biedru sacīja Neimars, kas Urugvajas futbolistam rezultatīvi asistēja viņa vārtu guvumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu