Slavenais Ronaldu saņēmis piecu spēļu diskvalifikāciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Slavenais Portugāles uzbrucējs Krištianu Ronaldu no Madrides «Real» komandas saņēmis piecu spēļu diskvalifikāciju par tiesneša pagrūšanu Spānijas Superkausa izcīņas mačā pret «Barcelona» vienību.

«Real» futbolisti svētdien viesos ar rezultātu 3:1 (0:0) pārspēja «Barcelona».

Ronaldu guva vārtus mača 80. minūtē un izvirzīja «Real» komandu 2:1 vadībā. Svinot precīzo sitienu, portugāļu futbolists novilka kreklu, saņemot par to dzelteno kartīti. Nedaudz vēlāk Ronaldu nokrita pretinieku soda laukumā un tiesnesis viņam piesprieda vēl vienu brīdinājumu, līdz ar to sekoja sarkanā kartīte jeb noraidījums.

Savu neapmierinātību uzreiz pauda Ronaldu, kurš no mugurpuses pagrūda spēles tiesnesi. Spānijas Futbola federācijas mājas lapā vēstīts, ka par šo incidentu portugālim piespriesta četru spēļu diskvalifikācija un viena spēle būs jāizlaiž nopelnītās sarkanās kartiņas dēļ.

Spānijas Superkausa ieguvēju noteiks divu spēļu summā. Atbildes mačs notiks 17. augustā «Real» komandas laukumā. Šī spēle diskvalifikācijas dēļ Ronaldu būs jāizlaiž.

Viņam būs jāizlaiž četras «La Liga» čempionāta spēles pret Lakorunjas «Deportivo» (20. augusts), «Valencia» (27. augusts), «Levante» (9. septembris) un Sansevastjanas «Real Sociedad» (17. septembris).

Spānijas Superkausa izcīņa risinās kopš 1982. gada. Tajā katru gadu tiekas iepriekšējās sezonas Spānijas «La Liga» čempionāta uzvarētāji pret Spānijas Karaļa kausa («Copa del Rey») ieguvējiem - šogad attiecīgi «Real» un «Barcelona».

Šo trofeju pērn ieguva «Barcelona», divu spēļu summā apspēlējot «Sevilla» ar 5:0 (2:0 un 3:0). Savukārt «Real» šo kausu nav izdevies izcīnīt kopš 2012. gada, kad Madrides klubs pārspēja «Barcelona» futbolistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu