«Real» bez Ronaldu uzveic «Barcelona» un izcīna Spānijas Superkausu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Madrides «Real» komanda, kurai diskvalifikācijas dēļ nevarēja palīdzēt tās līderis Krištianu Ronaldu, trešdien savā laukumā ar rezultātu 2:0 (2:0) pārspēja «Bracelona» futbolistus, divu spēļu summā gūstot panākumu ar 5:1 un pārliecinoši triumfējot Spānijas Superkausa izcīņā.

Jau spēles ceturtajā minūtē vārtus guva 21 gadu vecais spāņu talants Marko Asensjo, kurš izcēlās ar lielisku tālsitienu. Uzbrucējs vārtus guva arī abu komandu pirmajā duelī.

Savukārt mača 39.minūtē «Real» labā otros vārtus guva pieredzējušais franču uzbrucējs Karīms Benzemā, sagraujot pretinieku cerības uz panākumu divu spēļu summā.

«Real» komandas zvaigznei Ronaldu šo maču nācās skatīties no malas, jo iepriekšējā duelī viņš pagrūda tiesnesi, saņemot noraidījumu un vēlāk arī piecu spēļu diskvalifikāciju.

Jau vēstīts, ka Spānijas Superkausa pirmajā mačā «Real» viesos ar 3:1 pārspēja «Barcelona» futbolistus, līdz ar to divu spēļu summā Madrides vienība guva panākumu ar 5:1.

Spānijas Superkausa izcīņa risinās kopš 1982.gada. Tajā katru gadu tiekas iepriekšējās sezonas Spānijas «La Liga» čempionāta uzvarētāji pret Spānijas Karaļa kausa («Copa del Rey») ieguvējiem - šogad attiecīgi «Real» un «Barcelona».

Šo trofeju pērn ieguva «Barcelona», divu spēļu summā apspēlējot «Sevilla» ar 5:0 (2:0 un 3:0). Savukārt «Real» futbolistiem šo kausu nebija izdevies izcīnīt kopš 2012.gada, kad Madrides klubs pārspēja «Barcelona» futbolistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu