Madrides «Atletico» pagarina līgumu ar galveno treneri Simeoni

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Spānijas futbola klubs Madrides «Atletico» līdz 2020.gadam pagarinājis līgumu ar komandas galveno treneri Djego Simeoni, otrdien pavēstīja vienība.

Līdzšinējais kontrakts ar 47 gadus veco argentīniešu speciālistu bija līdz 2018. gadam, bet tagad tas pagarināts vēl par divām sezonām.

Simeone Madrides klubu kā futbolists pārstāvēja no 1994. līdz 1997. gadam un no 2003. līdz 2005. gadam, 1996. gadā tiekot kronēts par Spānijas čempionu.

Simeone 2006. gadā noslēdza futbolista karjeru, Argentīnā uzsākot trenera gaitas, bet piecus gadus vēlāk viņš atgriezās «Atletico» rindās, stājoties pie komandas stūres.

2012.gadā viņš aizveda «Atletico» līdz UEFA Eiropas līgas čempionu titulam, bet gadu vēlāk palīdzēja Madrides komandai triumfēt Spānijas čempionātā. «Atletico» viņa vadībā 2014. un 2016.gadā sasniedza UEFA Čempionu līgas finālu, kurā zaudēja savai principiālajai pretiniecei Madrides «Real».

Iepriekšējā sezonā «Atletico» Spānijas čempionātā ieņēma trešo vietu, bet UEFA Čempionu līgā apstājās pusfinālā.

Jauno sezonu Madrides klubs iesācis ar vienu uzvaru un vienu neizšķirtu divās Spānijas čempionāta spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu