Neimars savam pāridarītājam pēc mača nepaspiež roku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Francijas futbola kluba Parīzes «Saint-Germain» (PSG) zvaigzne Neimars savus pāridarītājus atceras. Pēc UEFA Čempionu līgas grupas turnīra pirmās kārtas spēles viņš nepaspieda roku Glāzgovas «Celtic» futbolistam Entonijam Relstonam, kas cīņas laikā brazīlietim iespēra pa kājām un vēlāk par to pasmējās.

Pasaulē dārgākais futbolists Neimars palīdzēja PSG komandai gūt uzvaru ar 5:0, un vienus no vārtiem guva tieši Brazīlijas uzbrucējs.

Spēles laikā 18 gadus vecais aizsargs Relstons vairākkārt iespēra pa kājām Neimaram. 53. minūtē viņš pēc viena no pakāpumiem saņēma dzelteno kartīti un vēlāk izaicinoši smējās sejā.

Neimars to nebija piemirsis. Pēc spēles «Celtic» futbolists nāca atsveicināties, bet Neimars viņam nepaspieda roku un abi atkārtoti pārmija vārdus.

Relstonam tā bija debijas spēle Čempionu līgā.

Šajā vasarā Neimars pievienojās PSG komandai no «Barcelona» par 222 miljoniem eiro. Piecos mačos savas jaunās komandas sastāvā viņš izcēlies ar pieciem vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Bez šim komandām B apakšgrupā spēlē arī Minhenes «Bayern» (Vācija) un Briseles «Anderlecht» (Beļģija).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu