Mančestras «United» grauj «Everton» un turpina sezonu bez zaudējumiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Mančestras «United» svētdien Anglijas futbola premjerlīgas piektajā kārtā savā laukumā ar 4:0 (1:0) sagrāva Liverpūles «Everton», turpinot sezonu bez zaudējumiem.

Līdz pamatlaika pēdējai desmitminūtei «United» pārsvars bija tikai vieni vārti, bet atlikušajā spēles laikā tika iesistas vēl trīs bumbas viesu vārtos.

Mača rezultātu ceturtajā minūtē atklāja ekvadoriešu pussargs Antons Valensija, bet nākamie vārti bija jāgaida teju 80 minūtes. Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām armēņu pussargs Henriks Mhitarjans dubultoja mājinieku pārsvaru, bet sešas minūtes vēlāk beļģis Romelu Lukaku panāca 3:0.

Kompensācijas laika otrajā minūtē franču uzbrucējs Antonī Marsiāls realizēja 11 metru soda sitienu un pielika punktu «United» uzvarai.

Vēl sestdien Londonas derbijā pērnās sezonas čempione «Chelsea» savā laukumā nospēlēja bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar «Arsenal».

Mājinieki spēli beidza desmit vīru sastāvā, jo 13 minūtes pirms pamatlaika beigām no laukuma tika noraidīts brazīliešu aizsargs Davids Silva.

Sestdien ar graujošu uzvaru atzīmējās otra premjerīgā spēlējošā Mančestras komanda «City», kas viesos ar 6:0 (3:0) pārspēja «Watford». Ar «hat-trick» «City» labā atzīmējās argentīniešu uzbrucējs Serhio Agvero.

Tikmēr pirmo reizi premerlīgas pieteikumā bija latviešu izcelsmes angļu vārtsargs Adams Legzdiņš, bet viņa pārstāvētā «Burnley» viesos cīnījās 1:1 (1:1) ar slaveno «Liverpool».

«Burnley» vārtus sargāja Niks Pops, bet Legzdiņš atradās uz rezervistu soliņa. Pašlaik 30 gadus vecais Legzdiņš iepriekš pārstāvēja Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - komandu Birmingemas «City», bet kādas premjerlīgas vienības rindās ticis pirmoreiz karjerā.

Savukārt ar zaudējumu pie Londonas «Crystal Palace» stūres debitējis bijušais Anglijas valstsvienības vadītājs Rojs Hodžsons, taču viņa vadītie vīri sestdien ar 0:1 (0:1) savā laukumā zaudēja «Southampton» komandai.

Piektdien pirmos punktus sezonā guva «Bournemouth», kas savā laukumā ar 2:1 (0:0) pārspēja Braitonas un Houvas «Albion».

Premjerlīgas kopvērtējuma galvgalī ar 13 punktiem piecās spēlēs ir abas Mančestras komandas, kurām arī vārtu attiecība 16:2 ir vienāda. Desmit punktus guvusi «Chelsea», deviņi punkti ir Ņūkāslas «United», bet pa astoņiem punktiem izcīnījušas septiņas komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu