Bukmeikeri kļūdas dēļ piedāvā likmes uz miruša futbolista kļūšanu par treneri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bukmeikeru kompānija Lielbritānijā atvainojusies pēc tam, kad piedāvāja likmi, ka par Birmingemas «City» futbola komandas galveno treneri kļūs kādreizējais spēlētājs, kurš jau ir miris.

Uzņēmums «Paddy Power» īslaicīgi piedāvāja likmi 66 pret 1, ka bijušais Anglijas izlases aizsargs Ugo Ehjugu aizstās pazīstamo speciālistu Hariju Rednapu, kurš atlaists no Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā jeb «Championship» spēlējošās Birmingemas «City» komandas.

Tomēr Ehjugu aprīlī 44 gadu vecumā mira no sirdstriekas, strādājot par Totenhemas «Hotspur» komandas U-23 treneri.

«Šī bija liela kļūda,» paziņojumā pauda «Paddy Power». «Likmes izlicējs izmantoja vecu paraugu un nepamanīja, ka iekļauts ir arī Ehjugu kungs. Kļūda tika labota pāris minūšu laikā, uzreiz kā tika pamanīta.»

Tiek apgalvots, ka uz Ehjugu likt likmes bija iespējams «mazāk nekā piecas minūtes», bet neviens šādu iespēju neesot izmantojis.

Ehjugu karjeras spilgtākos brīžus aizvadīja citas Birmingemas komandas «Aston Villa» rindās, kas līdz ar to bukmeikeriem lika izskatīt kā iespējamu viņa kļūšanu par «City» galveno treneri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu