Ronaldu atgriešanās neglābj «Real» no sliktākā sezonas sākuma 20 gadu laikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Madrides «Real» futbolisti trešdien piedzīvoja zaudējumu Spānijas čempionāta mačā, savā laukumā ar rezultātu 0:1 (0:1) piekāpjoties «Real Betis» vienībai. Mājiniekus no zaudējuma neglāba arī Krištianu Ronaldu, kurš atgriezās ierindā pēc 5 spēļu diskvalifikācijas.

Aizvadītajā mačā «Real» vārtus ielaida pašā spēles galotnē. Mača kompensācijas laikā (90'+4) precīzs bija «Real Betis» uzbrucējs Arnaldo Antonio Sanabria.

Mājiniekus no zaudējuma neglāba arī slavenais Ronaldu, kurš līdz šim izcieta 5 spēļu diskvalifikāciju Spānijas čempionātā, ko viņam iepriekš piesprieda par rupjību laukumā - pagrūda spēles tiesnesi.

«Real» futbolistiem šis ir sliktākais sezonas sākums Spānijas čempionātā pēdējo 20 gadu laikā. Madrides klubs nav spējis uzvarēt jau trijās mājas spēlēs pēc kārtas, iepriekš divas reizes cīnoties neizšķirti ar pretiniekiem (2:2 ar «Valencia» un 1:1 ar «Levante»).

Iepriekšējo reizi sezonas pirmās trīs mājas spēles Spānijas čempionātā «Real» futbolisti nespēja uzvarēt 1995./96. gada sezonā, kad Madrides komanda piedzīvoja divus zaudējumus un vienu neizšķirtu.

Pārtrūkusi arī iespaidīga rezultativitātes sērija, jo «Real» futbolisti līdz šim bija guvuši vismaz vienus vārtus 73 mačos pēc kārtas.

Jau vēstīts, ka otrdien «Barcelona» futbolisti mājās ar rezultātu 6:1 (2:0) sagrāva «Eiber» komandu, izcīnot piekto uzvaru pēc kārtas. Ceturto reizi karjerā četrus vārtus vienā mačā guva Lionels Mesi.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā līdere ar 15 punktiem ir «Barcelona», par diviem punktiem atpaliek «Sevilla», bet ar 11 punktiem trešajā pozīcijā ierindojas Madrides «Atletico».

Pašreizējā titula īpašniece «Real» patlaban ieņem vien 7. vietu ar 8 punktiem, taču 5. spēļu kārta vēl nav noslēgusies un titulētais Madrides klubs varētu arī noslīdēt vēl zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu