PSG treneris apstiprina, ka ģērbtuvēs bijis strīds starp Neimaru un Kavani

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Francijas futbola kluba Parīzes «Saint-Germain» (PSG) galvenais treneris Unai Emerijs apstiprinājis, ka ģērbtuvēs izcēlies strīds starp komandas zvaigznēm brazīlieti Neimaru un Urugvajas uzbrucēju Edinsonu Kavani, vēsta laikraksts «Marca».

PSG komandas futbolisti svētdien ar rezultātu 2:0 (0:0) pārspēja Lionas «Olympigue» vienību un izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas Francijas čempionātā.

Mača 79. minūtē viens no PSG komandas līderiem Kavani devās izpildīt soda sitienu (tobrīd rezultāts bija 1:0), taču 11 metru atzīmes punktā gribēja stāties arī Neimars. Sitienu izpildīja Kavani, kurš bija neprecīzs.

Strīdēšanās starp futbolistiem notika arī par brīvsitiena izpildīšanu, turklāt šajā gadījumā iesaistījās brazīliešu aizsargs Dani Alvešs, kurš uzstājīgi bumbu nodeva savam tautietim Neimaram.

«Spēles beigās bija sakāpinātas emocijas, bet tas ir tikai normāli. Tomēr šis starpgadījums nav sabojājis harmoniju un lielisko atmosfēru komandā,» sacīja Emerijs.

«Šie divi spēlētāji ir ļoti azartiski un vēlas komandai visu to labāko, tomēr viņiem katram ir arī savi individuālie mērķi,» piebilda treneris, kurš arī solīja panākt kompromisu starp Neimaru un Kavani.

Tiek vēstīts, ka Neimars esot arī atvainojies Kavani un pārējiem komandas biedriem.

Neimars šovasar kļuva par lielāko pirkumu futbola vēsturē, pārceļoties uz Parīzes klubu no Spānijas granda «Barcelona» par 222 miljoniem eiro.

Savukārt Kavani jau piekto gadu spēlē PSG komandā. Pagājušajā sezonā viņš ar 35 gūtiem vārtiem bija labākais Francijas čempionāta «bombardieris».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu