Latvijas izlases pussargs Kļuškins nākamsezon pārstāvēs RFS komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FK Jelgava/Facebook

Latvijas futbola izlases pussargs un 2016.gada «SynotTip» Latvijas futbola virslīgas labākais spēlētājs Gļebs Kļuškins nākamajā sezonā pārstāvēs RFS komandu, vēsta klubs.

Pašlaik 25 gadus vecajam Kļuškinam vēl ir spēkā līgums ar «Jelgavas» komandu, kuru viņš pārstāv no 2015.gada.

Šosezon 15 virslīgas spēlēs Kļuškins guvis četrus vārtus.

Kļuškins «Jelgavas» sastāvā divas reizes triumfējis Latvijas kausa izcīņā un pērn kļuva par Latvijas vicečempionu, kā arī tika atzīts par virslīgas labāko spēlētāju.

«Ar patiesu prieku paziņojam, ka nākamajā sezonā mūsu rindas papildinās talantīgais Latvijas izlases centra pussargs Gļebs Kļuškins. Esam patiesi lepni, ka pēc līguma ar «Jelgavu» beigām viņš ir nolēmis pievienoties tieši RFS. Ar savu sniegumu virslīgā viņš ir apliecinājis savas prasmes un kvalitāti, izpelnoties izsaukumu uz izlasi arī spēlēm pret Fēru salām un Andoru. Vēlam veiksmi izlasē un atlikušajā sezonā, kā arī ar nepacietību gaidām Gļebu RFS formā,» teikts kluba paziņojumā.

Kļuškins Latvijas izlases rindās laukumā bijis deviņās spēlēs, taču ar gūtiem vārtiem nav atzīmējies.

RFS arī pērn ap šo laiku sāka gatavoties 2017.gada sezonai, sastāvā iekļaujot vairākus Latvijas valstsvienības spēlētājus un liekot noprast par komandas lielajiem mērķiem savā otrajā virslīgas sezonā. Rīdzinieki vēl pagājušajā nedēļā bija reāli pretendenti uz virslīgas zeltu, taču sestdien negaidīti zaudēja «Metta»/LU futbolistiem.

Virslīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 40 punktiem ir Jūrmalas «Spartaks», bet otro vietu ar 33 punktiem ieņem «Riga», kamēr RFS ar 32 punktiem ir trešā, bet aizvadījusi par maču mazāk, nekā abas priekšā esošās komandas. Tikmēr Kļuškina šobrīd pārstāvētā «Jelgava» ar 21 punktu ir sestā un uz medaļām, līdz ar to arī Eirokausiem, pretendē tikai teorētiski.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu