Treimaņa brigāde tiesās Pasaules kausa īpašnieces Vācijas spēli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.lff.lv

Latvijas tiesnešu brigāde ar galveno tiesnesi Andri Treimani priekšgalā svētdien, 8. oktobrī, Fritz-Walter stadionā Kaizerslauternē pārraudzīs 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra C apakšgrupas spēli, kurā pašreizējā Pasaules kausa trofejas īpašniece Vācijas izlase uzņems Azerbaidžānu, vēsta Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājas lapa.

Mača sākums svētdien paredzēts plkst. 21:45 pēc Latvijas laika.

Kopā ar Andri Treimani spēles norisi pārraudzīs tiesneša asistenti Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjoņņikovs, kā arī ceturtais tiesnesis Aleksandrs Golubevs.

Latvijas tiesnešiem šī būs trešā kvalifikācijas turnīra spēle šogad. Iepriekš Treimaņa brigādei šogad bija uzticētas arī spēles starp Luksemburgas un Francijas, kā arī Polijas un Kazahstānas valstsvienībām.

Latvijas futbola tiesnešu vēsturē šāda līmeņa nacionālo izlašu spēles kā galvenie tiesneši apkalpojuši arī tādi sava aroda lietpratēji kā Romāns Lajuks, Vadims Direktorenko un Andrejs Sipailo.

Sešu cilvēku sastāvā Treimaņa vadītā brigāde šogad pārraudzījusi arī vienu spēli UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā. Pērn viņiem bija uzticētas trīs grupu turnīra spēles, bet debija šāda līmeņa mačos bija pieredzēta 2015. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu