Mančestras «United» notur neizšķirtu pret «Liverpool» un atkārto kluba rekordu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

«Liverpool» komanda sestdien nespēja izmantot labas vārtu gūšanas iespējas Anglijas futbola premjerlīgas mačā, savā laukumā nospēlējot 0:0 (0:0) ar sezonu veiksmīgi iesākušo Mančestras «United» vienību, kas atkārtojusi kluba rekordu.

«Liverpool» komanda aizvadīja krietni labāku maču, turklāt tai savā laukumā piederēja ievērojams teritoriālais pārsvars. Pirmajā puslaikā Mančestras vienību no vārtu zaudējuma pēc Žoela Matipa sitiena glāba vārtsargs Davids de Hea.

Cīņas gaitā mājiniekiem bija vēl vairākas labas iespējas gūt vārtus, tomēr allaž sekmīgs bija «United» spāņu vārtsargs. Kopumā premjerlīgas mačos, skaitot vēl iepriekšējo sezonu, de Hea šogad šī bija jau 18. «sausā» spēle.

Mančestras «United» lielākoties spēlēja no aizsardzības, pa visu maču vārtu rāmī izdarot tikai vienu sitienu.

Zīmīgi, ka pēc šī bezvārtu neizšķirta Mančestras «United» atkārtojusi kluba rekordu vismazāk ielaistajos vārtos pēc pirmajām astoņām sezonas spēlēm. Šo maču laikā pretinieki šīs komandas vārtus spējuši uzlauzt tikai divas reizes.

Sestdien vēlāk Mančestras «City» savā laukumā ar 7:2 (3:1) sagrāva Stokas «City». Uzvarētāju rindās divus vārtus iesita Gabriels Hesus.

Zīmīgi, ka Mančestras klubs kļuvis par pirmo 123 gadu laikā, kas Anglijas čempionāta augstākās divīzijas pirmajās astoņās spēlēs spējis gūt vismaz 29 vārtus.

Savukārt pagājušās sezonas čempione Londonas «Chelsea» izbraukumā ar 1:2 (1:2) negaidīti piekāpās pastarītei Londonas «Crystal Palace».

«Crystal Palace» šosezon premjerlīgā guva pirmos vārtus un arī pirmos punktus. Līdz šim tā bija zaudējusi visās septiņās iepriekšējās spēlēs.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līderei Mančestras «City» ir 22 punkti astoņās spēlēs. No tās divus punktus atpaliek Mančestras «United», bet 17 punktus iekrājusi «Hotspur». Pirmajam trijniekam ar 13 punktiem seko Londonas «Arsenal», «Chelsea», «Burnley» un «Liverpool».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu