Vētra «Ofēlija» «aiznes» jumtu Korkas futbola stadionam

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Īrijas dienvidu daļu skārusī vētra «Ofēlija» nodarījusi nopietnus postījumus Korkas pilsētai. Tā norāvusi vietējā futbola kluba Korkas «City» mājas spēļu stadiona tribīnes jumtu, vēsta «Independent».

Tiek ziņots, ka šī bijusi spēcīgākā vētra Īrijas dienvidos pēdējo 30 gadu laikā.

«Turners Cross» stadiona jumta daļas mētājušās uz blakus esošās ielas un ielai otrā pusē esošo dzīvojamo māju pagalmos.

Korkas «City» ir Īrijas augstākās futbola līgas turnīra tabulas līdervienība. Tai otrdien paredzēta vietējā čempionāta mājas spēle pret Deri «City» komandu. Vismaz neizšķirta gadījumā mājinieki pirmo reizi kopš 2005. gada tiktu kronēti par Īrijas čempioniem.

Turnīra rīkotāji informē, ka spēle notiks «Turners Cross» stadionā, kas spēj uzņemt 7485 skatītājus.

Korkas «City» ar 30 spēlēs iekrātiem 72 punktiem ir Īrijas čempionāta līdere, bet sešus punktus tai zaudē iepriekšējo trīs gadu čempione «Dundalk».

Tā kā Īrijas čempionātā tiek izspēlētas 33 kārtas, neizšķirta gadījumā Korkas vienība otrdien būs nodrošinājusi sev Īrijas čempiones titulu. Par labāko futbola komandu valstī tā kronēta 1993. un 2005. gadā.

«Ofēlija» ir pirmais tropiskais ciklons novērojumu vēsturē, kas sasniedza trešās kategorijas viesuļvētras spēku tik tālu ziemeļos un tik tuvu Eiropai. Tiesa, tagad «Ofēlija» jau zaudējusi daļu no sava spēka un vairs nav uzskatāma par viesuļvētru, bet vētru.

Šīs vētras dēļ dzīvību zaudējuši trīs cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu