Bolts vēlas nākamgad uzsākt futbolista karjeru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Jamaikas titulētais sprinteris Useins Bolts, kurš noslēdzis spožo karjeru vieglatlētikā, vēlas nākamgad izmēģināt savus spēkus futbolā, sportists atzinis intervijā Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) mājaslapā.

Astoņkārtējais olimpiskais čempions un 11 pasaules čempionāta zelta medaļu ieguvējs, kuram pieder pasaules rekordi 100 un 200 metru sprinta distancēs, šovasar noslēdza vieglatlēta karjeru.

Pašlaik 31 gadu vecais Bolts intervijā FIFA atzinis, ka viņu jau uzrunājuši vairāki klubi, kuriem esot interese noslēgt līgumu ar vieglatlētikas leģendu.

«Jā, es vēlos spēlēt futbolu, jo karjeru vieglatlētikā esmu noslēdzis. Jau iepriekš intervijā paudu savu vēlmi spēlēt futbolu, un tagad vairāki klubi mani ir uzrunājuši,» sacīja Bolts.

«Diemžēl, augustā iedzīvojos kājas muskuļa savainojumā, tāpēc kopš tā brīža neesmu varējis trenēties. Cerams, ka 2018.gadā varēšu aizvadīt dažas spēles,» piebilda Jamaikas sportists.

«Jamaikā ziemā es bieži spēlēju futbolu. Treneris par to nebija sajūsmā, bet par laimi spēlējot futbolu neguvu traumas, kas traucētu man trenēties vieglatlētikā,» atklāja sporta zvaigzne.

Bolts ir zināms kā liels Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras «United» fans. Tāpat viņš ir aizvadījis treniņus kopā ar Vācijas bundeslīgas komandu Dortmundes «Borussia».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu