Divi Keina vārti nodrošina «Hotspur» pārliecinošu uzvaru pār «Liverpool»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Divus vārtus gūstot uzbrucējam Harijam Keinam, Totenhemas «Hotspur» vienība Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē savā laukumā ar 4:1 (3:1) apspēlēja «Liverpool».

Keins šī mača rezultātu atklāja jau ceturtajā minūtē, bet tikai astoņas minūtes vēlāk Honmiņs Sons no Dienvidkorejas panāca jau 2:0.

Tiesa, neilgu brīdi vēlāk «Liverpool» izdevās vienus vārtus atspēlēt, kad atzīmējās Mohameds Salaks, tomēr pirmā puslaika beigās mājinieki atguva divu vārtu pārsvaru, atzīmējoties Delem Ali.

Otrajā puslaikā «Liverpool» tā arī neatradās nekādi argumenti, lai mainītu cīņas ritējumu, turklāt jau 56.minūtē Keins panāca 4:1.

Keins ar astoņiem vārtu guvumiem kļuvis par Anglijas premjerlīgas rezultatīvāko futbolistu.

Šo maču slavenajā Vembija stadionā, kas uz laiku kļuvis par «Hotspur» mājvietu, klātienē noraudzījās 80 827 skatītāji, kas ir jauns premjerlīgas rekords.

Citā svētdienas premjerlīgas mačā pie pārliecinošas uzvaras tikusi arī Londonas «Arsenal», kas viesos ar 5:2 (1:1) uzvarēja sezonu neveiksmīgi sākušo Liverpūles «Everton».

Lai arī 12.minūtē rezultātu atklāja «Everton» uzbrucējs Veins Rūnijs, cīņas turpinājums, it sevišķi otrais puslaiks mājiniekiem bija ļoti neveiksmīgs, turklāt pamatīga «uguņošana» bija pamatlaika beigās, kad noslēdzošo minūšu laikā tika gūti uzreiz trīs vārti. Tiesa, «Arsenal» jau pirms šiem notikumiem bija ieguvusi 3:1 pārsvaru.

Pēc šī zaudējuma «Everton» nonākusi izkrišanas zonā, bet vēl vairāk pastiprinājušās runas par komandas galvenā trenera Ronalda Kūmana atbrīvošanu no amata.

Starpsezonā Liverpūles komanda spēlētāju iegādei veica aptuveni 150 miljonu mārciņu (168 miljonus eiro) lielus tēriņus, kas pagaidām nav attaisnojušies.

Sestdien Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta jaunpienācēja Hadersfīldas «Town» ar 2:1 (2:0) savā laukumā apspēlēja Mančestras «United» vienību, kas līdz ar to cieta pirmo neveiksmi šosezon.

Uzvarētājiem pa reizei izcēlās austrālietis Ārons Mojs un beļģis Lorāns Depotrs.

Kaut Mančestras futbolistiem vienus vārtus atguva Markuss Rešfords, izglābties favorītiem neizdevās.

Hadersfīldas komanda pieveica Mančestras «United» pirmoreiz kopš 1952.gada.

Līdz ar to līderpozīcijā nostiprinājās Mančestras «City» vienība, kas ar 3:0 (1:0) mājās droši pieveica «Burnley», precīzi sitot Serhio Agvero, Nikolasam Otamendi un Sadio Manē.

Agvero tagad Mančestras «City» rindās izcēlies 177 reizes, atkārtojot vienības rekordu. Laikā starp 1928. un 1939.gadu tikpat daudz reižu izcēlās arī Ēriks Bruks.

Tikmēr ar uzvaru 2016.gada Anglijas čempiones Lesteras «City» galvenā trenera amatā debitēja Maikls Epltouns, palīdzot komandai ar 2:1 (1:0) apspēlēt Svonsī «City».

Šī bija Lesteras pirmā uzvara kopš aprīļa, bet šonedēļ no amata tika atlaists galvenais treneris Kreigs Šekspīrs.

Savukārt no iedzinējiem spēja apspēlēties Londonas «Chelsea» vienība, kas ar 4:2 (1:1) uzvarēja «Watford». Londonieši mača gaitā nokļuva iedzinējos ar 1:2, bet uzvaru izrāva noslēdzošajās minūtēs.

Premjerlīgas līdere ar 25 punktiem deviņos mačos ir Mančestras «City», bet no tās piecus punktus atpaliek Mančestras «United» un «Hotspur». 16 punkti tikmēr ir Londonas «Cheslea» un «Arsenal» kontā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu