Zviedrijas futboliste vaino Anglijas premjerlīgas zvaigzni izvarošanas mēģinājumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @alexandranordd

Zviedrijas uzbrucēja Aleksandra Norda, kura pārstāvējusi «Queens Park Rangers» sieviešu komandu, apgalvo, ka kāds Anglijas premjerlīgas futbolists (zvaigzne) centies viņu viesnīcas numuriņā izvarot, vēsta «Daily Mail».

Šobrīd 25 gadus vecā Norda stāsta, ka 2012. gadā viņa viesnīcas istabiņā nolēmusi atpūsties pēc ballēšanās naktsklubā, bet, pamostoties, viņas priekšā bijusi futbola zvaigzne, kurš mēģinājis tolaik 19 gadus jauno meiteni «ievilkt gultā».

«Kad pamodos, es sapratu, ka viņš mani ir izģērbis. Nezinu, cik tālu viņš bija gājis,» atceroties teju sešus gadus senus notikumus Londonā, stāsta Norda. «Pirmais, ko es nodomāju, man jātiek no viņa vaļā. Mana pirmā reakcija bija dusmas, bet pēc kauns - nevar būt, ka es kaut kam tādam piekritu?»

Norda šo gadījumu aprakstījusi savā blogā.

A post shared by Alex ? (@alexandranordd) on

«Biju dusmīga un sarūgtināta. Mēģināju savākt savas mantas, bet puisis mani stūma atpakaļ. Viņš nesaprata, ka nevēlos ar viņu būt kopā,» raksta Norda, kas dzīvo Anglijā un savu futbolistes karjeru ir beigusi.

«Viņš nerespektēja mani vai manu ķermeni un turpināja mani aizkavēt līdz es izkļuvu ārā no istabiņas un nonācu vestibilā. Pulkstenis varēja būt ap sešiem no rīta. Nezināju, kā lai nokļūstu mājās. Man nebija jakas un nezināju, kā lai izsaucu taksometru. Viesnīcas darbinieks skatījās uz mani un zināja, ar ko esmu kopā. Viņš ātri noorganizēja taksometru un norādīja, ka tas ir uz viesnīcas rēķina.»

Norda ballējusies «Mayfair» naktsklubā, kas ir populāra izklaides vieta futbolistu vidū.

A post shared by Alex ? (@alexandranordd) on

Zviedriete detaļās neatceras tās nakts notikumus, bet ir pārliecināta, ka seksam nav piekritusi. «Nedevu viņam nekādas tiesības bez atļaujas pieskarties manam ķermenim,» sacīja Norda.

Viņa par 2012. gada uzbrukumu nav ziņojusi policijai, jo neuzskatīja, ka ir pietiekami daudz pierādījumu vai izpratnes par ārvalstu tiesību sistēmu.

Solidarizējoties ar upuriem, sievietes visā pasaulē sākušas sociālajos tīklos dalīties savā negatīvajā pieredzē, publicējot ierakstus ar mirkļabirku «#MeToo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu