Marsiāls mača galotnē izrauj Mančestras «United» futbolistiem septīto «sauso» uzvaru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Francijas futbola uzbrucējs Antonī Marsiāls sestdien guva skaistus vārtus mača galotnē, palīdzot lietainos laika apstākļos Mančestras «United» komandai izcīnīt šosezon septīto «sauso» uzvaru Anglijas premjerlīgas čempionātā.

Mančestras «United» lietainos laika apstākļos savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja Totenhemas «Hotspur» komandu, kurai cirkšņa savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt tās līderis un līgas labākais vārtu guvējs - angļu uzbrucējs Harijs Keins.

Savus šosezon ceturtos vārtus premjerlīgā Marsiāls guva mača 81. minūtē, saņemot piespēli no beļģu uzbrucēja Romelu Lukaku. 21 gadu vecais francūzis laukumā bija nācis uz maiņu, 70. minūtē aizstājot Markusu Rešfordu.

Brīdi iepriekš Lukaku varēja izvirzīt mājiniekus vadībā, taču pēc viņa ar galvu izdarītā sitiena bumba trāpīja pa vārtu stabu.

Šosezon premjerlīgā Mančestras «United» šī ir 7. uzvara 10 spēlēs, turklāt visi šie panākumi izcīnīti nezaudējot vārtus. Spāņu vārtsargam Davidam de Hea šis bija jau astotais «sausais» mačs šosezon premjerlīgā.

Sestdien vēlāk Mančestras «City» ar rezultātu 3:2 (2:1) viesos pieveica Vesbromvičas «Albion». Uzvarētājiem ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās divi spēlētāji - vācietis Līrojs Sanē un brazīlietis Fernandinju.

Savukārt uzvaras vārtus 64.minūtē guva angļu uzbrucējs Rahīms Sterlings, kurš tobrīd panāca 3:1 par labu Mančestras «City» komandai.

Citā spēlē Londonas «Arsenal» ar rezultātu 2:1 (0:1) apspēlēja Svonsī «City» futbolistus. Uzvarētājiem vārtus guva bosnietis Seads Kolašinacs un velsietis Ārons Remzijs.

Savukārt pašreizējā Anglijas premjerlīgas čempione Londonas «Chelsea» viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja «Bournemouth». Vienīgos vārtus mača 51. minūtē guva beļģu uzbrūkošais pussargs Edens Azārs.

Vēl citā spēlē «Liverpool» mājās ar 3:0 (0:0) uzvarēja Hadersfīldas «Town». Uzvarētājiem vārtus guva angļu uzbrucējs Denjels Staridžs, brazīlietis Robertu Firminu un nīderlandietis Džeordžino Vijnaldums.

Kopvērtējumā līdere ar 28 punktiem ir Mančestras «City» komanda. Tai ar 23 punktiem seko Mančestras «United», bet «Hotspur» ar 20 punktiem atrodas trešajā pozīcijā.

Ceturto vietu patlaban ieņem «Chelsea» ar 19 punktiem, bet piektā ar tikpat punktiem ir «Arsenal», savukārt sestajā vietā ar 16 punktiem atrodas «Liverpool».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu