Igvains gūst savus 100. vārtus Itālijas A sērijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Itālijas futbola grands Turīnas «Juventus» sestdien A sērijas mačā viesos ar 2:0 (1:0) uzvarēja bagāto «AC Milan» komandu. Uzvarētāju rindās argentīniešu uzbrucējs Gonsalo Igvains guva savus 100. vārtus Itālijas čempionātā.

«Juventus» labā Igvains vārtus guva mača 23. un 63. minūtē. Pirmais precīzais sitiens šajā spēlē uzbrucējam bija simtais viņa karjerā A sērijā.

Spītējot pretinieku aizsargu centieniem viņu nobloķēt, Igvains no 15 metriem raidīja bumbu «AC Milan» vārtos. Tāpat līdzīgā veidā viņš guva vārtus arī otrajā puslaikā.

Igvains piecās sezonās A sērijā «Juventus» un «Napoli» komandu labā guvis 101 vārtus 153 mačos. Savukārt iepriekš viņš Spānijas čempionātā Madrides «Real» rindās septiņās sezonās iesita 107 vārtus.

«101 vārti - nav slikti. Viņi sāka labāk, taču mēs spēlējām kā īsta komanda un pirmie vārti izšķīra mača likteni. Domāju, ka uzvarējām pelnīti,» pēc uzvaras teica Igvains.

Pērn vasarā «Juventus» par 90 miljoniem eiro iegādājās Igvainu no «Napoli». Viņš pēdējo 20 gadu laikā ir tikai otrais futbolists, kurš divās no piecām vadošajām nacionālajām līgām guvis 100 vārtus. To paveicis arī zviedru uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs, spēlējot Itālijas A sērijā un Francijas pirmās līgas čempionātā.

Kopvērtējuma līderei «Napoli» ir 28 punkti 10 spēlēs, bet tikpat punktus 11 mačos guvusi «Juventus». Līderēm ar ar 26 punktiem desmit cīņās seko Milānas «Inter», 25 punkti ir Romas «Lazio» kontā, bet pirmo piecinieku ar 21 punktu noslēdz «AS Roma».

Tikmēr starpsezonā lielus pirkumus veikusī «AC Milan» ar 16 punktiem ir astotajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu