Francijas futbola zvaigzne Evrā ar karatē cienīgu paņēmienu iesper savas komandas līdzjutējam

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Francijas komandas Marseļas «Olympique» pieredzējušais futbolists Patriss Evrā iekūlies pamatīgā skandālā, jo ceturtdien viņš pirms UEFA Eiropas līgas spēles ar kāju iespēris līdzjutējam.

Evrā, kurš «Olympique» komandas sākumsastāvā nemaz nebija iekļauts, vēl pirms cīņas sāka asu vārdu apmaiņu ar Marseļas kluba līdzjutēju grupiņu, vienā brīdī ar karatē cīņas cienīgu paņēmienu vienam no faniem iesitot pa galvu.

Pieredzējušais futbolists saņēma sarkano kartīti, bet, visticamāk, tam sekos arī daudz bargākas soda sankcijas.

Marseļas klubs pēc incidenta aizvadīja neizteiksmīgu maču, viesos ar 0:1 (0:0) zaudējot Portugāles vienības Gimarainšas «Vitoria» futbolistiem.

Pašlaik 35 gadus vecais Evrā iepriekš savā karjerā 9 sezonas pavadīja slavenajā Mančestras «United» komandā, piecas reizes kļūstot par Anglijas premjerlīgas čempionu.

Evrā ir arī divkārtējs Itālijas A sērijas čempions Turīnas «Juventus» kluba rindās. Pērn viņš ar Francijas izlasi aizkļuva līdz Eiropas čempionāta finālam, kur tika piedzīvots zaudējums Portugālei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu