«Chelsea» principiālā cīņā uzvar Mančestras «United»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pagājušās sezonas Anglijas futbola premjerlīgas čempione Londonas «Chelsea» svētdien principiālā cīņā savā laukumā ar 1:0 (0:0) uzvarēja Mančestras «United», iedragājot tās izredzes pacīnīties par titulu.

Vienīgos vārtus šī mača 55.minūtē ar sitienu ar galvu guva spāņu uzbrucējs Alvaro Morata, kurš vasarā tika saistīts ar pāreju tieši uz Mančestras «United», tomēr futbolists izvēlējās no Madrides «Real» pāriet uz «Chelsea».

Lai arī šajā mačā pāris labas iespējas gūt vārtus bija arī Mančestras vienībai, šīs izdevības netika izmantotas. Otrais zaudējums pēdējo trīs maču laikā būtiski ietekmējis komandas izredzes panākt pirmajā vietā esošo Mančestras «City».

Šis mačs principiāls bija Mančestras «United» galvenajam trenerim Žuzē Mourinju, kurš savulaik divas reizes ar panākumiem vadīja tieši «Chelsea» vienību.

Mančestras «United» nav spējusi uzvarēt «Chelsea» tās laukumā jau kopš 2012.gada.

Tikmēr vēl vienā principiālā svētdienas mačā līdere Mančestras «City» savā laukumā ar 3:1 (1:0) apspēlēja Londonas «Arsenal».

Uzvarētājiem pa vārtiem guva Kevins de Brujne, Serhio Agvero un Gabriels Žešuss, kamēr «Arsenal» rindās vienīgos vārtus iesita Bernārs Lakazete.

Pēc šīs kārtas Mančestras «City» pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem sasniedzis jau astoņus punktus.

Citviet grūtu uzvaru izcīnīja Totenhemas «Hotspur», kas ar 1:0 (0:0) uzveica pastarīti Londonas «Crystal Palace». Vienīgos vārtus šī mača 64.minūtē iesita korejietis Honmiņs Sons.

Savukārt sestdien graujošu uzvaru izcīnīja «Liverpool», kas viesos ar 4:1 (2:0) pārspēja šosezon neveiksmīgi spēlējošo Vesthemas «United».

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līderei Mančestras «City» ir 31 punkts 11 spēlēs, kamēr Mančestras «United» un «Hotspur» iekrājušas par 23 punktiem. Ceturtā ar 22 punktiem ir «Chelsea», kamēr pa 19 punktiem iekrājušas «Arsenal», «Liverpool» un «Burnley».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu