Benzemā: Kamēr Dešāns vada izlasi, man nav izredžu spēlēt Pasaules kausā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Kamēr Didjē Dešāns ir Francijas futbola izlases galvenais treneris, slavenajam Spānijas granda Madrides «Real» uzbrucējam Karimam Benzemā nav izredžu spēlēt valstsvienībā, tostarp arī nākamā gada Pasaules kausā, uzskata futbolists.

Pašlaik 29 gadus vecais Benzemā Francijas izlasē nav spēlējis kopš 2015.gada oktobra, kad tika iesaistīts bēdīgi slavenajā franču futbolista Matjē Valbuenā šantāžas lietā. Uzbrucējs tika izslēgts no valstsvienības un kopš tā laika tajā nav spēlējis, lai gan pērn tieši Francijā notika Eiropas čempionāta finālturnīrs, kur mājinieki finālā piekāpās Portugālei.

«Protams, ticu, ka kādreiz atkal spēlēšu Francijas izlasē,» televīzijas kanālam «Canal+» teica Benzemā. «Tomēr ir pagājuši jau vairāk nekā divi gadi. Neesmu stulbs. Kamēr vien Dešāns vada izlasi, man nav izredžu tajā spēlēt.»

Līdz ar to sagaidāms, ka Benzemā gar degunu ies arī nākamā gada Pasaules kausa finālturnīrs, kas vasarā notiks Krievijā.

Zīmīgi, ka vēl pirms divām nedēļām 49 gadus vecais Dešāns pagarināja līgumu par Francijas izlases vadīšanu līdz 2020.gadam.

«Gribu spēlēt Pasaules kausā un kopā ar izlasi iegūt ko lielu,» pauda Benzemā, piebilstot, ka viņam ar Dešānu vispār neesot nekādu attiecību. «Pirms pagājušā gada Eiropas čempionāta runājām pa telefonu, bet tā arī nekādu paskaidrojumu [par neiekļaušanu sastāvā] nesaņēmu. Kopš tā laika viņš man ir uzgriezis muguru.»

Benzemā Francijas izlasē līdz šim aizvadījis 81 spēli, kurā guvis 27 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu