Ronaldu: Uz mani skatās kā uz vārtu mašīnu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pēdējās desmitgades viens no labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu nav apmierināts, ka bumba pēc viņa sitieniem vairs tik bieži neatrod ceļu vārtos, taču neuzskata to par traģēdiju.

Madrides «Real» portugāļu superzvaigzne Ronaldu šosezon septiņās Spānijas čempionāta spēlēs no 48 sitieniem guvis tikai vienus vārtus.

«Tā nav mana vaina, ka bumba negrib ielidot vārtos. Cilvēki uz mani skatās kā uz vārtu mašīnu. Kā kādu, kuram visu laiku jāgūst vārti,» franču laikraksts «L'Equipe» citē Ronaldu teikto.

Viņš atzīmē, ka nav tādu futbolistu, kuri būtu 100% perfekti visas sezonas garumā.

«Ir brīži, kad tu esi labāks par citiem. Sezona nekad nav taisna līnija. Apzināmies, ka šobrīd nav tas pats vieglākais periods. Mums tas jāsaprot, bet tas nenozīmē, ka tas jāpieņem,» skaidroja portugālis.

Oktobrī Ronaldu tika nosaukts par šī gada pasaules labāko futbolistu Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) versijā, pie šī apbalvojuma tiekot otro gadu pēc kārtas. Savukārt decembra sākumā tiks nosaukts labākais futbolists «France Football» versijā.

«Iepriekšējā sezona bija lieliska, uzvarējām UEFA Čempionu līgā, kamēr es biju labākais vārtu guvējs. Ja iegūšu «Ballon d'Or» - lieliski, bet citādi es būšu tas pats cilvēks. Kamēr spēlēšu, manas ambīcijas būs uzvarēt visu, kas iespējams. Tagad mans sapnis ir piektais «Ballon d'Or», bet nākamgad būs citi mērķi,» teica Ronaldu.

Šonedēļ Ronaldu ceturto reizi kļuva par tēvu.

«Mājās ir lielāks haoss un troksnis, bet man tas patīk. Esmu neizsakāmi laimīgs, ka man apkārt ir bērni. Ar četriem nepietiek, gribu vairāk. Gribu septiņus bērnus un septiņus «Ballon d'Or»,» uzsvēra Ronaldu.

Daudz rezultatīvāks Ronaldu ir UEFA Čempionu līgā, kur četrās spēlēs guvis sešus vārtus, bet daudz smagāk klājās vēl vienam «Real» uzbrucējam Karimam Benzemā, kurš visos turnīros 12 spēlēs guvis divus vārtus.

«Real» sestdien Madrides derbijā viesos spēkosies ar «Atletico», kas abām komandām būs svarīga spēle par trešo vietu kopvērtējuma tabulā. «Real» galvenais treneris Zinedins Zidāns cer, ka abi uzbrucēji atgūs savu rezultativitāti.

«Protams, ka tas nav normāli, taču viņiem jāturpina trenēties tāpat, kā viņi darījuši visu līdzšinējo laiku. Karimam un Ronaldu nav jāsaka, lai trenējas vairāk, tas ir tas, ko viņi jau dara. Esmu pārliecināts, ka viņi gūs vārtus,» uzsvēra Zidāns.

Ronaldu ar 21 vārtiem ir Spānijas galvaspilsētas derbija rekordists.

Kā šodien ziņoja spāņu laikraksts «Marca», Ronaldu pasliktinājušās attiecības ar «Real» kapteini Serhio Ramosu.

«Serhio un Krištianu ieies kluba vēsturē. Viņi abi zina, kāda ir likme, un ciena viens otru. Viņi ir inteliģenti cilvēki. Katram ir savs viedoklis, bet pats svarīgākais, ka viss ir atrisināts kluba iekšienē. Krištianu un Serhio nav nekādu domstarpību,» atklāja Zidāns.

Spānijas čempionāta kopvērtējuma tabulā līderpozīciju ar 31 punkti 11 spēlēs ieņem «Barcelona», 27 punkti ir «Valencia» kontā, bet pa 23 punktiem guvušas abas Madrides komandas «Real» un «Atletico».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu