Noskaties: Īsta drāma Gruzijas futbola čempionāta zelta mačā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @erovnuliliga

Gruzijas futbola čempionāta uzvarētājs svētdien tika noskaidrots vien turnīra pēdējā minūtē. Kutaisi «Torpedo» futbolisti sacensību pēdējā kārtā viesos spēkiem mērojās ar sīvāko konkurenti Tbilisi «Dinamo», un tieši šo komandu duelī noskaidrojās turnīra čempions. Spēle izvērsās par īstu drāmu.

Mača 74. minūtē «Torpedo» komandas spēlētājs Tornike Kapanadze atklāja rezultātu, tādējādi Kutaisi vienībai sperot soli tuvāk čempionu titulam. Tomēr galvenie notikumi risinājās tiesneša pieliktajā kompensācijas laikā.

94. minūtē uz «Torpedo» vārtiem tika nozīmēts pretrunīgi vērtēts 11 metru soda sitiens. Vairāk gan izskatījās, ka pārkāpuma nebija, taču arbitrs domāja citādi. Tobrīd izšķīrās uzvarētājs visā turnīrā. «Dinamo» futbolists Otars Kiteišvili devās realizēt soda sitienu un nokārtot galvaspilsētas komandai triumfu, bet viņa pa centru vārtos sisto bumbu atsita Roins Kvashvadaze. Turklāt vārtsargs to izdarīja ar kāju.

Līdz ar to «Torpedo» pirmo reizi kopš 2002. gada kļuva par Gruzijas čempioni. «Dinamo» tā sacensību kopvērtējumā apsteidza tikai par vienu punktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu