Mesi kļuvis par visvairāk pelnošo futbolistu pasaulē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi nesen pagarināja līgumu ar titulēto Spānijas klubu «Barcelona», kļūstot par visvairāk pelnošo futbolistu pasaulē, vēsta laikraksts «Marca».

Sezonas laikā 30 gadus vecais Mesi nopelnīs 30 miljonus eiro, bet, izpildot visus līgumā iekļautos bonusus, viņam ir iespēja nopelnīt pat 43 miljonus eiro. Pateicoties tam, viņš kļuvis par vislabāk atalgoto futbolistu pasaulē.

Jaunā vienošanās paredz Mesi palikšanu «Barcelona» sastāvā līdz 2020./2021. gada sezonas beigām. Turklāt līguma izpirkuma summa ir 700 miljoni eiro.

Nedēļā Mesi nopelnīs 561 000 tūkstošus eiro.

«Marca» raksta, ka par līguma parakstīšanu Mesi vien saņems 50 miljonus eiro.

Līdz šim visvairāk pelnošais futbolists bija Ķīnā spēlējošais argentīnietis Karloss Tevess, kurš sezonā nopelna 38 miljonus eiro. Nākamais sarakstā ir Parīzes «Saint-Germain» brazīliešu zvaigzne Neimars, kura atalgojums ir 2017./2018. gada sezonā ir 36,7 miljoni eiro.

Tiesa, vislielākos ienākumus gadā gūst Madrides «Real» uzbrucējs Krištianu Ronaldu no Portugāles, kurš lielāko daļu no naudas nopelna ar reklāmas līgumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu