Pārdots jau vairāk nekā 700 000 biļešu uz Pasaules kausu futbolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) tirdzniecības pirmajā kārtā pārdevusi jau 724 760 biļešu uz spēlēm Pasaules kausa izcīņā, kas nākamvasar notiks Krievijā, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Lielāko daļu biļešu iegādājušies mājinieki, bet 47% pircēji ir no citām valstīm. Lētākās biļetes bija pieejamas par 79 sterliņu mārciņām (88 eiro).

Tiesa, Krievijas iedzīvotājiem bija īpašs piedāvājums biļetēm, kuras varēja iegādāties vien par 19 eiro. Biļešu tirdzniecības otrā kārta risināsies no 5. decembra līdz 2018 gada 31. janvārim.

Starp aktīvākajiem biļešu pircējiem bijuši ASV, Brazīlijas, Vācijas, Ķīnas, Meksikas, Izraēlas, Argentīnas, Austrālijas un Anglijas komandu līdzjutēji.

Kopumā tirdzniecībā nonāks 2,5 miljoni biļešu uz turnīrā paredzētajiem 64 mačiem, kas notiks 12 dažādos stadionos 11 pilsētās.

Dārgākās biļetes uz 2018. gada Pasaules kausa finālu maksā 829 mārciņas (925 eiro), kas ir par 168 eiro vairāk, nekā maksāja klātienē vērot titulcīņu 2014. gadā Riodežaneiro, Brazīlijā.

Vēl arī plānota biļešu izpārdošana laika posmā no 18. aprīļa līdz 15. jūlijam, kad paredzēts Pasaules kausa fināls. Turnīrs atklāšana notiks 14. jūnijā «Lužņiku» stadionā Maskavā.

Jau vēstīts, ka 1. decembrī notiks grupu izloze. Komandas tiks sadalītas 8 grupas pa 4 vienībām katrā.

Eiropa: Beļģija, Vācija, Anglija, Spānija, Polija, Islande, Serbija, Portugāle, Francija, Šveice, Horvātija, Zviedrija, Dānija un mājiniece Krievija.

Dienvidamerika: Brazīlija, Urugvaja, Argentīna, Kolumbija un Peru.

Āfrika: Nigērija, Ēģipte, Senegāla, Tunisija un Maroka.

Āzija: Irāna, Japāna, Dienvidkoreja, Saūda Arābija un Austrālija.

Ziemeļamerikas, Centrālamerikas un Karību zona: Meksika, Kostarika un Panama.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu