PSG futbolisti negaidīti cieši pirmo zaudējumu šosezon

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Negaidītu zaudējumu Francijas futbola čempionāta mačā sestdien piedzīvoja šī turnīra flagmanis Parīzes «Saint-Germain» (PSG), kas viesos ar 1:2 (1:1) piekāpās «Strasbourg».

Jau šī mača 13.minūtē «Strasbourg» vienību vadībā izvirzīja Nuno da Kosta, turklāt cīņas turpinājumā PSG futbolistiem nesekmējās ar atspēlēšanos.

Neizšķirtu viesiem no Parīzes izdevās panākt 42.minūtē, kad izcēlās talantīgais Kiljans Mbapē. Tomēr «Strasbourg» komanda šajā mačā ļoti sekmīgi aizsargājās, bet 65.minūtē Stefans Baūkens lieliskā pretuzbrukumā ar spēcīgu sitienu guva uzvaras vārtus.

Pamatlaika beigās PSG centās gūt kaut vienus vārtus, laukumā laižot arī rezultatīvo urugvajiešu uzbrucēju Edinsonu Kavani, kuram sākotnēji bija iecerēta atpūta, bet izglābties Parīzes komandai tā arī neizdevās.

Ja neskaita pārbaudes turnīru jūlijā, PSG oficiālos mačos visu turnīru ietvaros šis ir pirmais zaudējums kopš aprīļa.

Tiesa, PSG joprojām ir drošā Francijas čempionāta kopvērtējuma vadībā, jo tā 16 spēlēs guvusi 41 punktu, kamēr tuvākajai sekotājai Marseļas «Olympique» ir par desmit punktiem mazāk, kamēr tālāk ar 29 punktiem seko Lionas «Olympique» un «Monaco».

Tiesa, tuvākajām konkurentēm 16.kārtas mači vēl tikai priekšā.

Tikmēr «Strasbourg» ar 18 punktiem ir tikai 14.vietā un uzvara pār PSG šai komandai nedaudz atvieglojusi dzīvi par vietas saglabāšanu Francijas spēcīgākajā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu