Zidāns pēc zaudējuma «El Clasico»: Šāda neveiksme grauž

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Karaliskā Spānijas futbola kluba Madrides «Real» futbolisti ir ļoti sarūgtināti par sestdien piedzīvoto zaudējumu «El Clasico» mačā pret principiālo pretinieci «Barcelona», norādīja komandas galvenais treneris Zinedins Zidāns.

«Barcelona» sestdien izbraukumā ar 3:0 pieveica «Real», tādējādi nostiprinoties Spānijas čempionāta kopvērtējuma vadībā, kamēr Madrides klubam pamatīgi sarukušas izredzes nosargāt čempionu titulu.

«Šobrīd esam ļoti sarūgtināti, jo šis zaudējums grauž,» pēc spēles atzina Zidāns. «Tomēr mēs nepadosimies. «Real» nekad to nedara, lai arī kas notiktu. Esam grūtā situācijā, zaudējām spēli ar trīs vārtu starpību. Es varētu teikt, ka neesam to pelnījuši, bet tāds ir futbols.»

Šajā mačā Zidāns negaidīti sākumsastāvā bija ielicis horvātu pussargu Mateo Kovačiču, kurš tur tika pirmo reizi sezonā. Tieši viņa uzdevums bija neitralizēt argentīniešu zvaigzni Lionelu Mesi, bet tas viņam neizdevās.

«Rītdien mani par šādiem lēmumiem nopels. Tāds ir futbols, bet es nemainīšu to, ko daru. Es esmu galvenais treneris. Kaut kas tāds turpināsies, kamēr vien būšu šeit,» pauda Zidāns.

Tikmēr «Barcelona» galvenais treneris Ernesto Valverde norādīja, ka Madrides vienība pirmajā puslaikā sagādājusi problēmas.

«Viņi izpildīja presingu un piespieda mūs veikt garās piespēles. Nevarējām spēlēt tā, kā gribējām un esam pieraduši. Tomēr otrajā puslaikā spējām pārņemt iniciatīvu,» uzsvēra Valverde.

Pēc šīs uzvaras «Barcelona» komanda nostiprinājās turnīra tabulas līderpozīcijā, kur tai tagad ir 45 punkti 17 spēlēs, kamēr par deviņiem punktiem atpaliek Madrides «Atletico».

Trešā ar 34 punktiem 16 mačos ir «Valencia», bet Madrides «Real» no «Barcelona» atpaliek jau par 14 punktiem, vēl vairāk samazinot savas izredzes aizstāvēt valsts čempionu godu. Tiesa, madridiešiem ir par vienu spēli mazāk nekā līderei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu