Mourinju: Ar 300 miljoniem mārciņu ir par maz, lai uzvarētu premjerlīgā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Mančestras «United» ir grūti sacensties ar Mančestras «City» finansiālo varenību un pat 300 miljoni sterliņu mārciņu (339 miljoni eiro), kas iztērēti futbolistu iegādē, ir par maz, lai uzvarētu Anglijas premjerlīgā, uzskata «United» galvenais treneris Mourinju.

Pēc otrdienas neizšķirta 2:2 premjerlīgas spēlē pret «Burnley» Mančestras «United» turnīra tabulā no līderiem «City» atpaliek jau 12 punktus, turklāt konkurenti aizvadījuši par vienu maču mazāk.

«Kad jūs nosaucat Mančestras «United», vai domājat, ka «AC Milan» nav tik liels [klubs] kā mūsu?» sacīja Mourinju, norādot uz slaveno Milānas vienību, kam jau kādu laiku Itālijas A sērijā neklājas diez cik labi.

«Jūs domājat, tas nav tik liels, kādi esam mēs? Vai domājat, ka Madrides «Real» un Milānas «Inter» arī nav tik lieli kā mēs?» jautāja Mourinju. «Ir daudz lielu klubu. Es zinu, kas ir liels klubs. Viena lieta ir liels klubs, bet pavisam cita - liela futbola komanda.»

Mourinju kopā ar Mančestras «United» bijis pusotru gadu, bet pa šo laiku jaunu futbolistu iegādei iztērējis 286 miljonus sterliņu mārciņu (323 miljonus eiro). Treneris gan to uzskata par nepietiekamu summu.

«Tas ir nepietiekami. Cenas lielajiem klubiem atšķiras no pārējiem klubiem,» uzskata Mourinju. «Savas iespaidīgās vēstures dēļ lielie klubi nereti spēlētāju tirgū cieš un ir spiesti tērēt vairāk, bet futbolisti dara visu, ko spēj, un viņi to dara labi.»

Pēdējās piecās spēlēs Mančestras «United» zaudējuši septiņus no iespējamajiem 15 punktiem turnīra tabulā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu