Neimars: 2014. gadā gandrīz zaudēju spēju staigāt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pasaulē dārgākais futbolists brazīlietis Neimars gandrīz zaudējis spēju staigāt, kad 2014. gadā Pasaules kausa mačā guva nopietnu muguras traumu, sportists pastāstījis intervijā «The Players' Tribune».

Pasaules kausa ceturtdaļfināla spēlē, kurā Brazīlija ar 2:1 pārspēja Kolumbiju, kolumbietis Huans Kamilu Zuniga cīņā par bumbu uzlēca virsū Neimaram, ar ceļgalu spēcīgi iesitot viņam pa muguru.

«Slimnīcā nespēju pacelt kājas, es tās nejutu un sāku raudāt. Kad centos kustēties, jutu ļoti lielas sāpes,» atmiņas klāstīja Neimars, kuram traumas dēļ turnīrs bija galā.

Pusfinālā turnīra mājiniece Brazīlija bez sava komandas līdera ar 1:7 kapitulēja nākamajai čempionei Vācijai, bet spēlē pa trešo vietu ar 0:3 piekāpās Nīderlandei.

«Pēc pārbaudēm ārsti teica, ka ir divu veidu ziņas - labās un sliktās. Sliktās - ka es vairs nevaru spēlēt Pasaules kausā, turnīrs ir galā. Vaicāju, kas tad ir labās ziņas,» teica futbolists.

«Labās ziņas bija, ka spēšu joprojām staigāt. Divi centimetri uz citu pusi... un futbols man būtu galā. Ar helikopteru lidoju atpakaļ uz mājām, jo nespēju pakustināt kājas. Tobrīd sēdēju ratiņkrēslā,» grūtos laikus atceras Neimars.

Pašlaik 25 gadus vecais Neimars šovasar kļuva par dārgāko futbolistu pasaulē, kad Francijas klubs Parīzes «Saint-Germain» viņu iegādājās par 222 miljoniem eiro no Spānijas čempionāta komandas «Barcelona».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu