Mandžukičs noraidījis iespaidīgu Ķīnas kluba piedāvājumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Turīgākie Ķīnas futbola klubi, piesaistot Eiropā pazīstamus un veiksmīgus futbolistus, naudu nežēlo. Portāls «Goal» vēsta, ka iespaidīgu līguma piedāvājumu nesen noraidījis Horvātijas uzbrucējs Mario Mandžukičs.

Ķīnas augstākās līgas komanda Hebei «China Fortune» 31 gadu vecajam Mandžukičam piedāvājusi algu 15 miljonus eiro gadā, bet viņš no tā atteicies, jo vēloties karjeru turpināt Itālijas A sērijas grandā Turīnas «Juventus».

Vēl iepriekš Tjaņdziņas «Quanjian» vienība Mandžukičam izteica piedāvājumu par 8 miljoniem eiro gadā, bet viņš, protams, to noraidīja.

«China Fortune» komandu vada pazīstamais čīliešu speciālists Manuels Pelegrīni, kurš iepriekš trenēja Anglijas premjerlīgas vienību Mančestras «City». Savukārt Hebei sastāvā spēlē tādi pazīstami futbolisti kā Žerviņo un Ezekvels Laveci.

Mandžukičam ar «Juventus» komandu spēkā līgums līdz 2020. gada vasarai.

Itālijas čempionātā Mandžukičs 2017./2018. gada sezonā 16 mačos guvis divus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu