Ronaldu pēc futbolista karjeras gribētu strādāt kino industrijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Portugāles izlases un Spānijas kluba Madrides «Real» slavenais futbolists Krištianu Ronaldu pēc profesionāla sportista karjeras beigām plāno strādāt kino industrijā.

Decembra sākumā Ronaldu piekto reizi karjerā saņēma «Ballon d'Or» jeb «Zelta bumbas» balvu, ko pasniedz gada labākajam pasaules futbolistam, atkārtojot argentīnieša Lionela Mesi rekordu.

Pašlaik 32 gadus vecais Ronaldu (5. februārī paliks 33 gadi) apzinās, ka profesionāla futbolista mūžs ir īss, tāpēc viņš ir izplānojis dzīvi pēc lielā sporta. Kaut arī Ronaldu karjeras laikā sapelnījis pietiekami daudz naudas, lai atlikušo mūžu nodzīvotu pārticībā, viņš negrasās sēdēt rokas klēpī salicis.

«Apzinos, ka kādu dienu mana futbolista karjera būs galā. Kad to noslēgšu, domāju, man būs laba dzīve, bet ne jau naudas dēļ. Es gribu pamēģināt citas lietas, piemēram, filmas,» intervijā «Sky Italia» televīzijā Ronaldu teikto citē «Eurosport».

«Savu nākotni sāku plānot 27-28 gadu vecumā - jau labu laiku iepriekš. Es sāku gatavoties. Man ir laba komanda, kas strādā manā kompānijā, rūpējoties par labu nākotni,» teica izcilais futbolists.

Ronaldu ir spēkā vēl trīs gadu līgums ar «Real» komandu, taču viņš iepriekš ir devis mājienus, ka varētu spēlēt futbolu līdz pat 40. dzimšanas dienai un ilgāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu