Parīzes «Saint-Germain» Ronaldu piedāvājusi 300 miljonu kontraktu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ambiciozais un turīgais Francijas klubs Parīzes «Saint-Germain» (PSG) esot piedāvājis slavenajam Krištianu Ronaldu piecu gadu līgumu, kuru laikā Portugāles superzvaigzne nopelnītu 300 miljonus eiro, apgalvo «El Confidencia».

PSG jau esot spērusi pirmo soļus sarunās ar Ronaldu.

Ja šāds darījums notiks, PSG šķirsies no vairākiem atslēgas spēlētājiem, lai varētu iekļauties godīgas finanšu spēles nosacījumos. Parīzes komanda piedāvātu Madrides «Real» vienībai savu labāko snaiperi Edinsonu Kavani.

Līdz ar Urugvajas uzbrucēju «Saint-Germain» varētu atstāt arī Havjers Pastore, Anhels di Marija, Lukass Moura, Julians Drekslers un, iespējams, arī Marko Verati, raksta «El Confidencia».

Jau iepriekš medijos izskanējušas ziņas, ka Ronaldu varētu pievienoties PSG.

Pagājušajā vasarā PSG veica futbola vēsturē iespaidīgāko darījumu, par 222 miljoniem eiro no Spānijas granda «Barcelona» iegādājoties brazīlieti Neimaru.

32 gadus vecajam Ronaldu līdz 2021. gada vasarai ir spēkā vienošanās ar «Real».

Šobrīd Eiropas piecās vadošajās futbola līgās - Anglijā, Spānijā, Vācijā, Francijā un Itālijā - ir atvērts transfēru jeb spēlētāju pārejas logs. Līdz ar to klubi mēneša garumā varēs meklēt komandas pastiprinājumu sezonas otrajai pusei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu