«AC Milan» noliedz, ka tuvākajā laikā pametīs slaveno «San Siro» stadionu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Itālijas A sērijas futbola klubs «AC Milan» noliedz, ka tuvākajā laikā pametīs «San Siro» stadionu, kā to iepriekš apgalvoja Milānas pilsētas mērs Džuzepe Sala.

Milānas galva televīzijas kanālam «Sky Sport» stāstīja, ka klubs meklējot zemesgabalu pilsētas pievārtē, lai tajā būvētu savu stadionu. Lēmums par «San Siro» pamešanu tikšot pieņemts 2-3 mēnešu laikā.

Tiesa, vēlāk «AC Milan» noraidīja Salas teikto.

«Lai gan atzīstam, ka nākotnē būtu svarīgi tikt pie sava stadiona, kas nav jādala ar citiem, taču šādi lēmumi jāpieņem ar visu pušu piekrišanu. Tieši tāpēc klubs ticies ar pilsētas pārstāvjiem, lai uzzinātu par pieejamajiem zemesgabaliem, tajā pat laikā novērtējot «San Siro» stadiona nozīmi un pieļaujot iespēju to renovēt,» paziņoja klubs.

«AC Milan» «San Siro» stadionā, kurā ir vairāk nekā 80 000 sēdvietu, mājo kopš 1926.gada, bet no 1947.gada stadions tiek brālīgi dalīts ar vēl vienu Itālijas A sērijas komandu «Inter».

Iepriekšējo četru sezonu laikā titulētā «AC Milan» komanda A sērijā nav spējusi izcīnīt augstāku vietu par sesto, bet pērn vasarā tā jaunu futbolistu iegādei iztērēja aptuveni 230 miljonus eiro. Pavasarī klubs oficiāli nonāca Ķīnas investoru rokās.

Tiesa, izmaiņas spēlētāju un kluba sastāvā nav ļāvušas «AC Milan» cīnīties par augstām vietām. A sērijā tā šosezon 20 spēlēs guvusi 28 punktus un kopvērtējumā atrodas tikai 11.vietā.

«AC Milan» vietējā čempionātā uzvarējusi 18 reizes, kā arī septiņas reizes kronēta par labāko klubu Eiropā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu