Portāls: Jānis Ikaunieks dosies uz pārbaudi Ungārijas klubā «Ferencvaros»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas futbola izlases pussargs Jānis Ikaunieks dosies uz pārbaudi Ungārijas klubā «Ferencvaros», liecina portāla «Footmercato.net» rīcībā esošā informācija.

Pašlaik 22 gadus vecais Ikaunieks ir Francijas augstākās līgas kluba «Metz» īpašums, tomēr komandā ar viņu pašlaik nerēķinoties, tāpēc futbolists pašlaik ir jaunas darbavietas meklējumos.

Savukārt tagad parādījusies informācija, ka Ikaunieks pārbaudīsies «Ferencvaros» nometnē, kur pārbaudīs futbolista fizisko varējumu. Šis klubs ar 19 spēlēs gūtu 41 punktu atrodas Ungārijas čempionāta vadībā. Pagājušajā vasarā tas UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā uzvarēja Latvijas komandu «Jelgava», tomēr pēcāk piedzīvoja neveiksmi otrajā kārtā pret zinām Dānijas klubu Herningas «Midtjylland».

Latvietis «Metz» rīcībā atgriezās pagājušajā nedēļā, kad pusgadu bija pavadījis īrē Latvijas futbola klubā «Liepāja»/«Mogo».

Līgums ar «Metz» klubu Ikauniekam vēl ir līdz 2019.gadam, bet pirms tam viņam šī kluba sastāvā nebija izdevies nostiprināties. Kopumā viņš Francijas vienībā aizvadījis 13 spēles, pie vārtiem netiekot, bet pēc tam viņš tika izīrēts Grieķijas klubam Larisas AEL, tomēr veselības likstu dēļ viņš tajā nespēlēja regulāri.

Savukārt pagājušajā vasarā Ikaunieks atgriezās Liepājā, taču iedzīvojās pēdas lūzumā, kā rezultātā «Liepāja»/«Mogo» rindās paguva aizvadīt tikai sešas spēles.

«Metz» komandai Ikaunieks pievienojās 2015.gada pirmajās dienās, kad Liepājā bija aizvadījis sekmīgu sezonu virslīgā. Viņš devās laukumā vairākās spēlēs, bet nepalīdzēja vienībai nosargāt vietu Francijas augstākajā līgā. Savukārt pēc tam viņš neregulāri uzspēlēja arī otrajā līgā, līdz pirms gada tika izīrēts AEL vienībai.

«Metz» Francijas čempionātā ieņem pēdējo vietu starp 20 vienībām.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu