FK «Ventspils» neturpinās sadarbību ar galveno treneri Ašvortu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FK Ventspils/Facebook

«SynotTip» Latvijas futbola virslīgas klubs «Ventspils» nepagarinās līgumu ar komandas galveno treneri Polu Ašvortu, vēsta vienība.

Līgums ar 48 gadus veco angļu speciālistu beidzās pēc iepriekšējās sezonas, bet tagad pēc abpusējas vienošanās sadarbība netiks turpināta.

Latvijā Ašvorts pirmoreiz ieradās 2001.gadā, vadot tieši «Ventspils» komandu. Turpinājumā viņš trenēja arī vienību «Rīga» un strādāja Krievijas vienībā «Rostov», bet no 2005. līdz 2009. gadam vadīja Rīgas «Skonto».

2015.gada septembrī viņš atgriezās pie «Ventspils» stūres, palīdzēdams kurzemniekiem izcīnīt divas bronzas medaļas pēc kārtas, bet iepriekšējā sezonā viņa vadītā vienība palika ceturtā.

Ašvorts tikai pērn tika pie sava pirmā titula Latvijā, aizvedot «Ventspili» līdz triumfam 2016./2017. gada sezonas Latvijas kausa izcīņā.

Zīmīgi, ka sezonās ar «Ventspils» un «Skonto» komandām viņš ne reizi nekļuva par Latvijas čempionu, bet tikai divas reizes bija ārpus godalgoto trijnieka.

Ašvorts karjeras laikā strādājis arī Nigērijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu