Mančestras «City» pagarinājusi līgumu ar aizsardzības balstu Otamendi

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta līdere Mančestras «City» pagarinājusi līgumu ar vienu no saviem aizsardzības balstiem, argentīnieti Nikolasu Otamendi.

Jaunā vienošanās panākta līdz 2022.gadam.

Pašlaik 29 gadus vecais Otamendi šosezon Mančestras komandas rindās kopumā aizvadītajās 23 spēlēs iesitis piecus vārtus, palīdzot vienībai turpināt cīņu pat par četriem tituliem.

Otamendi uz Mančestras «City» pārcēlās 2015.gadā, kad Anglijas klubs spāņu vienībai «Valencia» par viņu samaksāja teju 30 miljonus mārciņu (34 miljonus eiro). Argentīnietis kļuvis par stabilu komandas vērtību un kopumā aizvadītajos 114 mačos iesitis septiņus vārtus.

Savas karjeras laikā Otameni Eiropā pārstāvējis arī Portugāles klubu «Porto». Savukārt Argentīnas izlasē viņš 51 spēlē iesitis trīs vārtus.

Mančestras «City» ar 62 punktiem 23 spēlēs ir stabila premjerlīgas līdere, tuvāko sekotāju Mančestras «United» apsteidzot par 12 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu